✪ Химикалка с фенерче и лазерна показалка с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Химикалка с фенерче и лазерна показалка с включено гравиране

Код на продукта: 115

В наличност


Цена: 25.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Химикалка с фенерче и лазерна показалка с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик
  • Химикалка с фенерче и лазерна показалка в метална кутийка.
  • Размер на кутията: 178/ 38/ 19мм.
  • Размер на продукта: Ø 10/ 125мм.
  • Включена е батерия LR41.
  • С включено лазерно гравиране.

Търсите оригинален, луксозен и практичен подарък за мъж? Тук в Laser Boutique ще откриете най-добрите възможни предложения. Заслужава си да инвестирате в една луксозна мултифункционална химикалка с фенерче и лазерна показалка и включено в цената ѝ гравиране. Тя ще бъде полезна на всеки бизнесмен, творческа личност и изобщо любител на красивите и функционални приспособления.

Подаръкът ви ще бъде използван

Когато избираме подаръци за хора, на които държим, в съзнанието ни се поражда тревогата дали даден продукт ще се хареса и най-вече дали ще се използва от съответния човек. В случая с тази стилна писалка тревогите са неоснователни. Изборът ви със сигурност ще бъде възнаграден с широка усмивка и искрени думи на благодарност.

В ежедневната работа на много господа се налага да правят презентации. Лазерният лъч, присъстващ сред функциите на химикалката, ще им помогне да посочат на аудиторията конкретен сегмент от текст, таблица или друг съществен детайл. Подарявайки на мъжа до себе си този практичен и елегантен сувенир, можете да бъдете сигурни, че той ще бъде използван с основателна гордост.

Химикалът разполага с фенерче – едно полезно приспособление за хора с всякакви професии. Яркият насочен сноп светлина би бил полезен при четене, както и при много други дейности, когато липсва друг източник на светлина. Красиво пишещият писец остава на заден план пред другите две функции, а не бива. Всеки мъж заслужава писалка, с която почеркът му е по-красив и лесен за четене.

Напълно безплатно гравиране

Ако решите да поръчате тази мултифункционална химикалка 3в1, обезателно се възползвайте от възможността за гравиране. Макар сама по себе си тя да е достатъчно ценна, личното послание, изписано с красиви букви ще повиши драстично сантименталната ѝ стойност.

Майсторите ни гравьори използват модерни техники за изработка на гравюрите, съобразени с вида на обработвания материал. Поръчайте ни да гравираме име, инициали или мило послание, и ние ще го направим. Изделието се доставя в красива презентационна кутия – готово за поднасяне. Чудесен подарък за Свети Валентин, годишнина и за всеки официален или личен празник.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се