✪ Калъф за документи или карти и щипка за пари с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Калъф за документи или карти и щипка за пари с включено гравиране

Код на продукта: MC-4

В наличност


Цена: 24.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Калъф за документи или карти и щипка за пари с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 24.00лв.
Поръчка с един клик

Кожено калъфче за съхранение на карти или документи и щипка за пари.

  • Размер: 67/ 100/ 8мм.
  • Материал: Еко кожа/ Метал.
  • Включено е лазерно гравиране.

Търсите стилен, но и практичен подарък за мъж? Подарете му луксозно калъфче за документи, карти и пари. Мъжете са неорганизирани и хаотични, а същевременно държат на представителната си визия и на възможността да покажат високата си класа. Калъфът ви дава възможност да сложите ред в личните вещи на любимия и да го накарате да се гордее с новата си придобивка.

Елегантен дизайн – безупречни материали

Калъфът за пари и документи, представен в мъжката ни подаръчна колекция, се отличава с изискания си дизайн. Размерът му е компактен, което го прави удобен за носене в джоб на панталон, сако или връхна дреха. В същото време дизайнът залага не само на визия, но и на функционалност. Отличната организация на вътрешните отделения гарантира лесно намиране на търсената карта или документ.

Въпреки че електронните методи за разплащане навлязоха осезаемо в живота ни, мъжете все още не са се отказали и от физическата форма на парите. Ако мъжът, за когото избирате подаръка, не обича да използва портфейл, то коженият калъф за лични документи  ще му бъде полезен и в тази насока. В лицевата му част е фиксирана метална щипка за банкноти.

Гравираният подарък – жест, комбиниран с прекрасна вещ

Понякога дори най-скъпите и изискани предмети не предизвикват такава буря от позитивни емоции, каквато предизвикват милите жестове на обич и внимание. Персонализираните подаръци са тези, които трогват най-силно своите получатели. Кой не би се почувствал поласкан от факта, че подаръкът му е избран много внимателно и специално за него.

Луксозният калъф за документи е изработен от еко кожа и метал – материали с безупречно качество. Върху металния детайл/щипка за банкноти, можем да гравираме имената на получателя и по този начин да персонализираме подаръка ви. Не се отказвайте от възможността да поднесете един страхотен гравиран подарък. Стойността на услугата е включена в цената на изделието и не се налага да доплащате за нея.

Не забравяйте да ни предоставите текста за гравиране в специалното поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се