✪ Стенен часовник със сребристa рамка и черни цифри. D=300 mm на топ цена — Laser Boutique

Стенен часовник със сребристa рамка и черни цифри. D=300 mm

Код на продукта: 158-W

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Стенен часовник със сребристa рамка и черни цифри. D=300 mm × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Стенен часовник със сребристa рамка и черни цифри. D=300 mm

Когато отивате на гости на новодомци, задължително трябва да занесете подходящ дар за дома. Часовникът е полезно приспособление, което винаги ще намери място в едно жилище, затова ви препоръчваме да изберете нестандартния стенен часовник Автомобилна гума. Този дизайн е перфектен за всеки любител на високите скорости и автомобилизма като цяло. Подаръкът ви ще бъде високо оценен.

Дизайн, който почти всеки мъж ще хареса

Изборът на интересен мъжки подарък продължава да бъде сериозно предизвикателство. Докато почти всички жени обичат да получават бижута, парфюми и цветя, то мъжете затрудняват с разнообразието от вкусове и интереси. Мъжете в по-голямата си част обаче имат една обща страст – колите.

Дизайнът на този стенен часовник ще впечатли всеки мъж, за когото автомобилите представляват сериозен интерес. Часовникът би бил страхотна декорация за офис, за ергенска квартира и дори за авто сервиз. Ако сте поканени на откриване на сервиз за ремонт на коли, часовникът е идеалният сувенир, който можете да занесете.

В този аксесоар за стена можем да открием много оригинални идеи. Самата форма на автомобилна гума не единственият впечатляващ детайл в дизайна. Циферблатът е скрит зад таса на джантата, който е оформен така, че да не затруднява визуализирането на часа. Стрелките са не по-малко ефектни. Тук те са под формата на отвертка и гаечен ключ.

За хората, които желаят винаги да поднасят впечатляващи подаръци

Дейността на магазина ни има за цел да се превърне в любимото място на всички, които държат да поднасят винаги оригинални, луксозни и нестандартни подаръци. Часовникът, представен на тази страница на продуктовия ни каталог, е живото доказателство. Ние държим да ви предоставим добър избор и да ви помогнем да изберете бързо най-страхотния подарък за мъж, жена и дете.

Подаряването на стенен часовник би било тривиално решение, в случай че заложите на продукт с класическа визия. Конкретният модел е начин да се отличите, да засвидетелствате своето внимание и да демонстрирате страхотното си чувство за хумор.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се