✪ Бамбукова поставка за бюро с четири зарчета, представляващи вечен календар. на топ цена — Laser Boutique

Бамбукова поставка за бюро с четири зарчета, представляващи вечен календар.

Код на продукта: LC-34

В наличност


Цена: 45.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Бамбукова поставка за бюро с четири зарчета, представляващи вечен календар. × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик
  • Бамбукова поставка за бюро с четири зарчета, представляващи вечен календар.

Да поднесеш настолен комплект за бюро по какъвто и да е повод е перфектно решение. Хората, които работят в офис, администрация, учреждение, приемат работното си място като свой втори дом. Тук ви представяме един стилен мъжки подарък, който всеки ръководител ще оцени. Стилна визия, отлични материали и практичен дизайн – това е един превъзходен продукт с много изгодна цена.

Луксозните подаръци – начин да поласкаем любим човек

Луксозният подарък е сигурен начин да зарадваме любим човек. Дори най-скромните хора с ниски претенции към заобикалящата ги среда умеят да забележат луксозната стока и да ѝ се насладят. Ето защо смятаме, че офис комплектът, представен тук, ще поласкае всеки човек, който работи на бюро.

Настолният аксесоар ще придаде на мъжа допълнителна тежест и ще направи работното му място по-изискано и специално. В същото време този красив сувенир ще създаде усещане за лично пространство. Офисът може да бъде много студено/стерилно място, ако в интериора му липсват каквито и да е лични вещи (снимки и подаръци от любими хора).

Особености на продукта

Сувенирът за бюро далеч не се ограничава с декоративна функция. Той е практично приспособление, което ще подобри организацията и ще повиши естетиката на работното място. Тук имаме три полезни канцеларски приспособления, обединени в един елегантен панел.

Върху панела са наредени: малък декоративен глобус, органайзер за визитки и моливник. Всеки от тези елементи има както декоративна, така и функционална стойност. Дори глобусът може да ви даде известна представа за географското местоположение на определена държава и нейната принадлежност към даден океан или континент.

Визитникът е важен аксесоар за всеки мъж, заемащ отговорен пост. Хубаво е визитните картички да бъдат на видно и удобно място, защото в бизнеса всяка среща завършва с размяна на координати. Моливникът е идеалното място за съхранение на луксозни писалки, каквито използват лидерите и ръководителите на институции и организации.

Наред с безспорните качества на този комплект за бюро, ще изтъкнем факта, че той може да бъде лазерно гравиран. Не забравяйте да ни оставите текст за гравиране в съответното поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се