✪ Ключодържател къщичка с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Ключодържател къщичка с включено гравиране

Код на продукта: K-43

В наличност


Цена: 18.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Ключодържател къщичка с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 18.00лв.
Поръчка с един клик
  • Елегантен метален ключодържател - къщички.
  • В стилна подаръчна кутия.
  • С включено лазерно гравиране.

Какво да подарите на новодомец? Ако не разполагате с достатъчно средства, или не сте толкова близки, за да подарите полезен уред или вещ за дома, направете символичен подарък.Предлагаме ви елегантен и стилен ключодържател Къщичка с включено в цената гравиране. Страхотно решение за колега, когото бихте желали да зарадвате искрено.

Полезен аксесоар, който ще бъде използван

Механичните ключове все още не са излезли напълно от употреба, а дори и електронните (чипови) устройства за отключване могат да се окачат на ключодържател. Ключовете от жилището, а дори и от колата ще бъдат прилежно организирани и събрани в едно удобно за използване и стилно приспособление.

Ключодържателят, наред с портфейла и мобилния телефон, са вещите, които използваме ежедневно. Когато избираме подаръци, винаги се надяваме, че те ще се харесат и ще бъдат използвани колкото е възможно по-често. С ключодържателя Къщички това ваше желание ще се реализира на 100%. Той е изящен и компактен, подходящ както за мъже, така и за жени.

Превъзходна изработка, стилен дизайн и включено гравиране

Ключодържателят Къщичка е луксозно изделие и това се забелязва още от първия поглед. Дизайнът му е изключително атрактивен, различен от ключодържателите, предлагани на сергии и в магазините за евтини сувенири. Изработен е от висококачествен метал с хромирано покритие, което го защитава от появата на ръжда и драскотини.

Изработката на този прелестен сувенир е с най-високо качество. Всеки детайл е оформен перфектно, без драскащи ръбове и некачествено свързани участъци. Това ви дава пълното спокойствие, че подаръкът ви няма да влоши визията си след известно време, което би разочаровало неговия бъдещ собственик.

И за да бъде жестът ви наистина трогателен, ние ви предлагаме гравиране на изделието. Не забравяйте, че гравираните подаръци са персонализирани, следователно имат висока сантиментална стойност и са по-скъпи са своите притежатели. Ще гравираме всеки текст, който ни предоставите, използвайки лазерна техника на гравиране. Това може да бъде име, дата, специално послание и всякакъв текст, който смятате за удачен.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се