Еротичен комплект "Кутия на изкушението" — Laser Boutique

Еротичен комплект "Кутия на изкушението"

Код на продукта: 101500

В наличност


Цена: 45.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Еротичен комплект "Кутия на изкушението" × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Еротичен комплект "Кутия на изкушението" /дърво/.

  • бич
  • белезници
  • превръзка за очи
  • еротични зарчета

Размер на кутия - 15 см. х 10 см. х 7 см.

Цената е за 1 брой.

Комплектът „Кутия на изкушението” съдържа набор от приспособления за незабравими еротични игри. Идеалният подарък за Свети Валентин и изобщо за влюбени двойки, на които не е нужен празник, за да внесат нотка свежест в интимните си отношения. Кутията е също чудесен повод да се пошегувате със свои близки и приятели, когато ви поканят да празнувате годишнина от сватбата или друг специален празник.

Луксозна дървена кутия с тематична емблема на капака

Преди да обърнем по-специално внимание на съдържанието, нека се фокусираме върху самата кутия. Тя е изработена от истинско дърво, което повишава естетическата ѝ стойност. Материалът, използван за изработката, е лек и приятен на допир. Ръбовете са добре загладени. Липсва лаково покритие и каквото и да е допълнително оцветяване.

Кутията се затваря посредством метална закопчалка, оформена така, че да добавя към естетическата стойност на изделието. Приспособлението за затваряне не може да се заключва, затова съветваме да съхранявате своя еротичен комплект на място, където ще бъде недостъпен за любопитни очи. Върху капака има картинка, която недвусмислено подсказва за съдържанието на кутията.

Съдържание на комплекта

Комплект Кутия на изкушението съдържа базовия набор от еротични атрибути за провеждане на по-разкрепостени интимни занимания. Вътре ще намерите чифт белезници, подходящи както за Нея, така и Него. Размерът е универсален, а диаметърът на отвора се регулира както при стандартните полицейски белезници. Добавени са два броя ключета за отключването им.

Ще намерите също бич с къса релефна дръжка, на която е закрепена верижка с ключодържател. Можете да използвате това еротично средство за наказание, а също и като по-нестандартно приспособление за съхранение на своите ключове. В случай че решите да реализирате някоя сцена от „50 нюанса сиво”, ще ви е нужна и превръзка за очи.

Такава е добавена в комплекта и тя е в ярко червен цвят – цветът на страстта и греха. Чифт еротични зарчета са последния компонент на комплекта за БДСМ забавления по двойки. С всяко хвърляне на заровете, вие ще определяте какъв да бъде развоят на играта, тоест коя еротична поза се очаква да бъде реализирана.

Подаръкът е подходящ за лица над 18 години!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се