✪ Продълговата посребрена кутия за бижута Sophia на топ цена — Laser Boutique

Продълговата посребрена кутия за бижута Sophia

Код на продукта: JTB102

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Продълговата посребрена кутия за бижута Sophia × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик
  • Великолепна метална кутия за бижута със сребърно покритие в античен стил.
  • Перфектна за съхранение на бижута и скъпоценности.
  • Може да стане един уникален подарък като се гравира.
  • Размер на продукта: 50 х 130 х 80мм.

Какво да подарите на любимата жена – поредното изящно бижу или красива продълговата посребрена кутия за бижута, където тя да съхранява своята колекция от бижута? Sophia е един прекрасен избор за подарък на изтънчена дама, която цени старинните предмети. Макар и произведен по модерни методи, античният облик на този красив сувенир е това, което грабва вниманието.

Изделие, което ще бъде акцентът на дамската тоалетка

Кутиите за бижута са били най-скъпото притежание на благородните дами в миналото. Стойността им се е изчислявала не само във финансово, но и в емоционално измерение. Жените обичат своите накити и ги съхраняват в прелестни, специално създадени за целта кутии, които не отстъпват по обаяние на съдържанието.

Точно такъв модел е кутията София – дръзка, но същевременно елегантна и изтънчена. Със сребърното си покритие тя самата представлява красиво бижу, което ще краси всяка дамска тоалетка. Продълговатата ѝ форма подсказва за отлична вместимост. В това своеобразно ковчеже дамата на сърцето ви ще може да нареди голяма част от своите съкровища.

Наричайки посребрената кутия „бижу” по никакъв начин не преувеличаваме нейната прелест. Всеки детайл от външната конструкция е изработен по правилата на ювелирното изкуство. По повърхността на изделието се забелязват резбовани орнаменти, съчетани с гладки и матови елементи. Крачетата са взаимствани от бароковия стил.

Подарък, подходящ за всеки повод

Една прелестна кутия за бижута, каквато е Sophia, би била идеалният подарък за жена, която е доказала статута си на изтъкнат естет. Можете да поднесете подаръка на всеки личен или официален празник. Сувенир с практично приложение като този е чудесен избор за Коледа, Свети Валентин и 8-ми март.

Подаръкът ви може не просто да зарадва съответната жена, а дори да я трогне до сълзи, ако го персонализирате. Екипът на онлайн магазин Laser Boutique ви дава тази възможност, чрез възможността за гравиране на изделието. Ще гравираме текст, име, символи по ваше желание. За целта е необходимо да ни предоставите текстът, който искате да гравираме върху кутията в специално предназначеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се