✪ Компактно джобно огледало Classic - квадратно на топ цена — Laser Boutique

Компактно джобно огледало Classic - квадратно

Код на продукта: M-59

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Компактно джобно огледало Classic - квадратно с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Компактно джобно огледало Classic в квадратна форма в бял цвят.

Размер на продукта: 58 x 60 x 10 mm

Класически дизайн.

Това компактно дамско огледало е идеален подарък за тези, които са в движение.

Може да стане уникален подарък като се гравира име или послание.

В нашия електронен каталог ще откриете огромен избор от чудесни подаръци за специален повод. Един страхотен артикул е луксозното и стилно  джобно огледало Classic. Всяка жена би искала да притежава един толкова елегантен и полезен аксесоар. Това е особено валидно, ако решите да гравирате подаръка си, така че той да придобие специално и лично значение за съответния човек.

Огледалото – аксесоар, който винаги присъства в дамската чанта

Съвсем малко са жените, които не държат на красивата си визия и безупречен външен вид. За тази цел изключително много помага огледалото. Този съвсем обикновен аксесоар позволява на жените да се уверят, че прическата им е безупречна, а гримът не се нуждае от допълнителни поправки, или пък обратното – нужни са малки корекции.

Защо да изберете именно джобното дамско огледало Classic като подарък за Свети Валентин или друг специален повод? Много просто – защото дамите винаги имат нужда от такъв атрибут. Тоест, подаръкът ви ще бъде използван, при това ежедневно. Това означава, че всеки ден дамата на сърцето ви ще си спомня за вас и за милия жест, който сте направили за нея.

Един специален подарък, който ще трогне всяка жена

Букетът цветя ще увехне с времето, а шоколадовите бонбони ще бъдат изядени. Не робувайте на клишета – подарете нещо, което ще остане и ще напомня за светлия празник. Ако не можете да си позволите красиво и скъпо бижу, заложете на полезна вещ, която ще влезе в употреба. Нашият красив продукт ще създава на любимата жена усещането, че е стилна, елегантна и много специална.

Препоръчваме да не се отказвате от възможността за персонализиране на подаръка. Само ни дайте знак, и ние ще го украсим с прелестна гравюра. Капакът на огледалото предлага благодатна площ за гравиране. Върху него можем да изпишем всякакъв текст по ваш избор. Това могат да бъдат инициалите или името на съответната дама, а защо не и мило послание, което ще трогне нейното сърце?

Не забравяйте да ни предоставите данни за гравиране в съответното поле!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се