✪ Парти украса "Балерини" на топ цена — Laser Boutique

Парти украса "Балерини"

Код на продукта: 54371-1

В наличност


Цена: 10.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Парти украса "Балерини" × 1 бр.

Цена: 10.00лв.
Поръчка с един клик

Парти украса "Балерини".
Размер на балерините: 30см.
Цената е за 1 брой.

От магазин LaserBoutique, изцяло онлайн можете да поръчате не само стилен и интересен подарък, но и необходимата парти украса. Модел „Балерини” е чудесно решение за детски рожден ден на момиченце, но тематиката е подходяща също за всеки весел купон – моминско парти, рожден ден на жена и което и да е празнично събитие. Не ви е нужен дори повод – украсата ще създаде подобаващо настроение.

Защо украсата е важна?

Украсата създава нужното настроение, така че празникът/купонът да протече във весела атмосфера. Тя подсъзнателно ще накара вашите гости да се настроят на желаната вълна, така че дори да са уморени, стресирани или подтиснати, те мигновено ще се присъединят към веселбата. Ще се изненадате, когато забележите дори най-срамежливите деца да се веселят и скачат на воля, заедно с по-уверените.

Нашата парти украса ще зарадва както децата, поканени на детския купон, така и възрастните, присъстващи на вашия празник. Украсявайки заведението или помещението, където ще се проведе партито, вие негласно поздравявате гостите си с Добре дошли. Също така, с празничната подготовка, ще им покажете, че не сте пестили сили и средства, за да ги зарадвате.

Готовата украса – начин да си спестите усилия и време

Организацията на едно празнично събитие е достатъчно трудоемка и стресираща, за да се заемате лично и с изработката на декорацията. Ние ще ви предоставим всичко необходимо за празника, включително подаръците. Продуктите ни от категория Декорация са с високо качество и естетическа стойност.

Снабдени са с приспособления за окачване и по този начин правят украсяването на мястото бързо и лесно. Конкретният модел е с щамповани балерини с разноцветни рокли върху розов фон. Цветовата комбинация прави декорацията пищна и ярка, забелязваща се отдалече. Категорично ще погали сетивата на малки и големи. Когато имате страхотна парти украса, имате повече от половината неща, нужни за един незабравим купон.

Възползвайте се от опцията бърза доставка, която магазинът ни ви предлага. Поръчайте още сега и ще получите пратката на следващия ден!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се