✪ Клипс държачи за балони "Цвете" на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Клипс за балони "Цвете"

Код на продукта: 103099

няма

Цена: 3.60лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Клипс за балони "Цвете" -  8 броя в опаковка.

  • Размер на клипса: Ø 6,5см.
  • Цената е за 1 опаковка.

Поръчайте красив и практичен клипс за балони, който ще ви помогне да създадете най-красивата парти украса. Държачите са с форма на цвете, с което допълват прелестната балонна композиция по един много оригинален начин. Срещу много достъпна цена ще получите опаковка, съдържа 8 клипса с размер Ø 6,5см.

Начин да създадете ефектна празнична декорация

Балоните в ярки и свежи цветове са се превърнали в символ за празник. Те отдавна не са само забавна детска играчка, а средство за декориране на помещения, открити пространства и дори автомобили по време на тържества. Клипсът с форма на цвете ви позволява да съберете в букет различен брой балони и по този начин много по-лесно да украсите всяко пространство.

Силиконовите клипсове са меки и безопасни за балоните. Поставянето на всеки балон в приспособлението е супер лесно и удобно. С това малко и евтино приспособление ще ускорите значително операцията по декориране на закрити и затворени пространства, където предствои да бъдат проведени специални тържества.

Комплектът от държачи за балони може да бъде закупен както от фирми, организиращи празнични събития, така и от частни лица. Клипсовете ще влязат в употреба, ако планирате детски рожден ден или специален празник на възрастен, дори юбилей. Балоните освежават всяко помещение и откритите площи, а в същото време са изключително евтин продукт. Не се отказвайте от тях.

Чудесна парти украса за всякакви поводи

Нашият онлайн магазин има амбицията да бъде ваш доверен помощник при планирането на най-важните празници. Ще ви съдействаме не само в подбора на стилни и тематични подаръци, но и в декорирането на мястото, където ще се проведе празникът.

Наред с чудесни транспаранти за детски рожден ден, в каталога ни ще откриете също страхотна гама силиконови държачи за балони. Клипсовете с форма на цвете са един от най-предпочитаните ни продукти. Те са универсално решение за декорация на места (заведения и жилища), където ще се празнуват рождени дни, коледни и новогодишни тържества и т.н.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се