✪ Арка за балони за маса на топ цена — Laser Boutique

Арка за балони за маса

Код на продукта: 54008

В наличност


Цена: 40.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Арка за балони за маса × 1 бр.

Цена: 40.00лв.
Поръчка с един клик

Арка за балони за маса.
Арка за балони за всякакви поводи: рожден ден, кръщене, юбилей и други.
Доставя се в разглобен вид  - само конструкцията (без балони)!
Цената е за 1 брой.

Организацията на един празник изисква покупката на стойка за арка от балони. Ето защо онлайн магазин LaserBoutique се е погрижил да не липсва един така важен детайл от декорацията. Конструкцията е здрава и стабилна, проектирана за многократна употреба. Предлага се в разглобен вид, като сглобяването е изключително лесно. Не се изисква намесата на специалист.

Настолната балонена арка – идеален вариант за празнуване в по-тесни пространства

Един рожден ден на дете, или дори на възрастен, вече не може да се празнува без задължителния свод от пъстроцветни балони. Когато в помещението, в което ще протече празника липсва достатъчно пространство, настолната арка от балони на ниска цена върши чудесна работа. Бихте могли да поставите масата до входа на стаята (зала на ресторант) или в близост до главното действащо лице – рожденика.

Вашата арка от балони ще бъде мястото, където рожденикът ще се снима със своите гости, така че е добре да изберете правилно стратегичското ѝ местоположение. Удачна идея е да обособите мястото като зоната, в която гостите могат да оставят донесените цветя и подаръци. Този важен акцент от декорацията печели внимание с многобройните начини, по които може да бъде използван.

Лесно и бързо сглобяване на конструкцията

Стойката, с която можете да направите балонен свод е изработена от достатъчно здрав и надежден материал. Двата края на дъгата са снабдени с механизми за здраво закрепване върху маса тип менгеме. Така фиксирана, компактната арка за балони за маса няма да падне от масата дори по време на най-лудия детски купон. Уверете се че балоните са правилно подредени и здраво завързани върху арката.

Размерът на страхотната балонена арка за рожден ден в готово състояние варира в зависимост от широчината на основата. Ширината на свода е в диапазон 2 – 2.8м, а височината – от 0.8 до 1.2м. Посочената от нас цена е валидна единствено за стойката. Балоните трябва да си закупите отделно, което ви позволява да изберете правилната разцветка – сини за момче, розови за момиче или друга цветова комбинация.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се