✪ Прекрасна възглавница с бродерия облак на топ цена — Laser Boutique

Прекрасна възглавница с бродерия "облак"

Код на продукта: cg1597

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Прекрасна възглавница с бродерия "облак" × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Прекрасна възглавница с бродерия за дома "Dream Big Litle One". Елегантни и фини детски аксесоари за съвременния дом. Тази възглавница с форма на облак 35см х 18см притежава мека лентова тъкан и съвременно заглавие. Тя е идеалена за детско легло, стол или диван в детска стая или в спалня.

Размер на продукта :180 h 350 w 80 d mm

Поканени сте да посетите дома на приятели/роднини, които наскоро са се сдобили с рожба, а нямате никаква идея какво да подарите на малкото човече? Няма да сгрешите, ако изберете една прекрасна възглавничка с форма на облак и нежна бродерия. Възглавничката може да бъде идеална декорация за детската стая, както и удобна опора, когато детенцето вече може да сяда. Изберете едно луксозно изделие, което ще дарява с красота и комфорт мъничкото дете.

„Да спиш върху облак” – нарицателно за разкошна мекота

„ Сякаш спиш върху облак” – това е израз, който често употребяваме, за да изразим възхищението си от мекотата на леглото или възглавницата. В случая с меката плюшена възглавничка с форма на облак, това твърдение в никакъв случай не е преувеличено. Колекцията ни включва луксозни изделия, които впечатляват не само с визия, но и с качество.

Детската възглавничка облак е изработена от висококачествени материали. Калъфката е ушита от мека поларена тъкан, която остава винаги приятно топла, изкушавайки децата да я гушкат и да се облягат на нея с удоволствие. Материята е изработена от комбинация от естествени и синтетични влакна, което е важно при детските аксесоари за легло.

Памукът в състава на тъканта е нежен към детската кожа и прави калъфката приятно нежна на допир. Синтетиката придава здравина и позволява на материята да изсъхва по-бързо след изпиране. Пълнежът се състои от синтетична вата – същият продукт се използва за производство на олекотени завивки и възглавници за сън.

Очарователна бродерия – акцент, който прави впечатление

Това, което придава очарование на продукта е стилизираният надпис „Dream Big Little One”  - мечтай в големи мащаби, малко човече. Това е нещо, което всеки от нас би искал да пожелае на едно любимо мъничко същество. Надписът е създаден чрез бродерия с нежни копринени конци, което го прави практически вечен.

Възглавничката може да се пере както ръчно, така и в пералня машина. Препоръчва се пране на умерени градуси и ниски обороти на центрофугиране, за да се избегне деформация на изделието.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се