✪ Златни зодии с включено гравиране - Водолей на топ цена — Laser Boutique

Златни зодии с включено гравиране - Водолей

Код на продукта: ЗД024

В наличност


Цена: 115.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златни зодии с включено гравиране - Водолей × 1 бр.

Цена: 115.00лв.
Поръчка с един клик

Златни зодии с включено гравиране - Водолей

  • Грамаж 0,50 гр.
  • Вид метал Жълто злато
  • Проба 14 Kt - 585
  • Форма Висулки Друго
  • Размери Дължина: 2,2 см.
  • Ширина: 0,7 см.
  • Гаранция Сертификат за качество и произход

    По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

За подарък на близки и приятели имате на разположение страхотна колекция от златни зодии с включено гравиране. Представителите на зодия Водолей ще бъдат удостоени с голяма почит и внимание, ако им подарите такова прелестно колие. Зодията е личен амулет, който носи късмет и гони нещастието. Тя е преди всичко лична емблема за съответния човек.

Елегантен дизайн – подходящ за ежедневието

Зодиите се носят предимно под формата на медальон или друг вид висулка. На ювелирния пазар се срещат всевъзможни изпълнения – от евтини имитации до висококачествени бижута от благороден метал. Именно вторият вариант е представен в продуктовия ни каталог. Медальонът със зодия Водолей е изработен от първокласно 14-каратово злато проба 585.

Дизайнът му е едновременно класически и доста интересен. Висулката е изработена във вид на разгънат свитък. Върху него е изобразена фигурата, с която традиционно се представя тази зодия. Тя е гравирана върху релефен фон, така че да изпъква и да се забелязва отдалече. Моделът е изработен от традиционната за златото жълта сплав.

Зодията може да се носи ежедневно, независимо от мястото и тоалета. Подходящо украшение – амулет, с което да отидете на вечерно парти, както и дискретен аксесоар, който да носите дори на работа. Плочката е с размери 2.2см х 0.7см – дължина, ширина. Грамажът на изделието е 0.50гр. Ще получите това стилно бижу заедно със сертификат за произход и качество.

Не се отказвайте от възможността за гравиране на подаръка

Винаги е по-удачно да поднесете гравиран подарък. Дори най-скъпото бижу няма да успее да направи същото впечатление, каквото ще направи специално персонализираният накит. Ето защо зодиите ни се предлагат с включено в цената им гравиране. Така нямате никакво оправдание да се откажете от един супер мил жест.

Гравюрите се изработват с модерна апаратура по специална технология. Надписите са очарователни и дълготрайни. Гравирането не нарушава структурата на метала и не го прави лесно чуплив. Колието ще ви бъде доставено в красива опаковка – готово за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се