✪ БЯЛО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ - 18СМ на топ цена — Laser Boutique

БЯЛО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ - 18СМ

Код на продукта: CG1648

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

БЯЛО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ - 18СМ × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

БЯЛО ПЛЮШЕНО МЕЧЕ СРЕДНО 18СМ

Има класически подаръци и банални подаръци. Когато говорим за детски подарък, едно бяло плюшено мече е вечна класика. Никога няма да сгрешите, ако подарите една мека пухена играчка на съвсем малко дете. Още от първата си годинка децата създават свое собствено обкръжение от играчки. Обикновено мечето става верен приятел, който се помни цял живот, споделяйки с малкото човече дългите часове на сън и игра.

Идеална играчка за гушкане

Децата изпитват нужда да усещат ласкавата майчина прегръдка по време на сън. Когато това е невъзможно, една мека плюшена играчка може донякъде да замести майчиното присъствие. Бялото мече бързо ще се превърне в любима възглавничка и другарче на любимото ви мъниче. Размерът му е идеален за деца над 1 година – нито твърде обемно, нито прекалено малко.

Тази мека плюшена играчка е изработена от висококачествени и безопасни материали. Външната обвивка на мечето е направена от материал, комбинация от синтетика и памук. Пълнежът е от синтетична вата, която не отделя миризма и токсични вещества в атмосферата. Обвивката е зашита здраво, така че пълнежът да не може да излезе навън, дори при по-груба игра и интензивна употреба.

И понеже хигиената е изключително важна при отглеждането на дете, бързаме да ви успокоим, че бялото мече може да се пере както ръчно, така и машинно. Задължително е плюшените играчки да се перат при умерена температура на водата и при ниски обороти на центрофугиране. Остатъчната влага може да се отнеме чрез сушене върху радиатор.

По какъв повод можете да подарите плюшено мече?

Това е въпрос, който много хора си задават. Плюшените играчки са универсален детски подарък, подходящ за всякакви поводи и за деца от двата пола. Можете да подарите меченце-възглвничка още при изписването на бебчето от родилния дом. То ще влезе в употреба, когато детето порасне достатъчно.

Плюшените ни играчки са с отлично качество и много привлекателна визия. Цената им е повече от изгодна, а възможността да се подсигурите бързо и лесно с подарък, купувайки го онлайн – безценна.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се