Златна гривна с буква Сърце и червен конец с включено гравиране — Laser Boutique

Златна гривна Сърце и червен конец с включено гравиране

Код на продукта: 22383-1

В наличност


Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна Сърце и червен конец с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна Сърце и червен конец с включено гравиране

  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят: жълто злато;
  • Размери: 0,6х0,75 см;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Предлагаме ви красива и нежна златна гривна с буква, която ще се гравира по ваше желание. Това е един чудесен амулет, който можете да подарите на мъж, жена или дете по всякакъв повод. Златният детайл, който е основна декорация на изделието, е с форма на сърце, изработен от 14-каратово злато проба 585.

Възможност да изберете размера и цвета на конеца

Гривната с гравирано златно сърце е чудесен подарък за всеки. Можете да подарите такъв специален амулет на новородено, както и на малко по-голямо дете. Можете да я поднесете също на възрастен – мъж или жена. Даваме ви възможност да изберете както размера на гривната, така и цвета на конеца.

Конецът се предлага в няколко стилни варианта: червен, розов и черен. Гривните с черни конци са най-предпочитани от мъжете и младежите, докато розовата връвчица е чудесно решение за малко момиченце. Класическият червен цвят е най-подходящ за новородено. Ако решите да закупите тази златна гривна с червен конец сърце, то ще имате красив класически амулет.

Въпреки, че размерът на гривната може да се регулира посредством възела, корекциите са в малък диапазон. По-добрият вариант е да маркирате предпочитания от вас размер: за мъж, жена, дете или бебе. Възползвайте се и от чудесните цветови опции, които позволяват амулетът да се впише най-добре в стила на неговия бъдещ притежател.

Поднесете чудесен персонализиран подарък

Чрез този превъзходен амулет – червен конец със злато, ние ви даваме възможност да поднесете специален персонализиран подарък. Чрез гравиране на златния елемент, гривната ще носи буквата или инициалите на своя бъдещ притежател и по този начин ще бъде защитена от посегателства.

Гравирането е включено в цената на изделието, така че не се отказвайте от прекрасната възможност да поднесете един мил жест на внимание. Всеки би бил изключително щастлив да получи като подарък гривна с червен конец и златна буква – буквата, с която започва неговото име. Желателно е да ни предоставите символа за гравиране в обозначеното за целта поле.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се