Златна гривна 14К с червен конец и естествен камък хематит - Кръст — Laser Boutique

Златна гривна 14К с червен конец и естествен камък хематит - Кръст

Код на продукта: 202323

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна 14К с червен конец и естествен камък хематит - Кръст × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик
  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят : жълто злато;
  • Диаметър на елемента: 2.5 мм;
  • Естествен камък: Хематит - Кръст 6х6мм
  • Регулируема;
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

Един чудесен подарък за новородено или за по-голямо дете е тази златна гривна с червен конец и кръстче, изработено от естествен хематит. Това е персонален амулет, който ще защитава малкото същество от лоши очи и ще му носи късмет. Гривната е декорирана с нежни релефни топчета от 14-каратово злато, а кръстът я прави чудесен подарък за кръщене.

Каква сила носи минералът Хематит?

Хематитът е естествен минерал, съставен от оксид на желязо, който обикновено има сребристо-металически или черен цвят. Той е известен също и като "кървав камък" поради ярко червената му наситеност при някои образци. Хематитът е твърд и добре полиращ се минерал, което го прави популярен материал за изработка на бижута.

Ролята на хематита в бижутерията е свързана с неговата красота и устойчивост. Този минерал се използва за създаване на обеци, гривни, медальони и дори бижута за облекло. Една от основните привлекателни черти на хематита е неговият металически блясък, който придава на бижутата стилен и елегантен външен вид.

Освен безспорния естетичен аспект, хематитът има и символично значение в някои култури. Той се свързва със сила, защита и стабилност, което го прави подходящ избор за бижута, носени с определени цели или в ситуации, когато се търси допълнителна подкрепа. Когато от минерала е изработен символът на християнството, мощта на амулета се повишава многократно, подкрепяна и от червения конец.

Качество и безопасност

Много родители се притесняват да поставят амулетни гривни на ръчичките на малките си деца, поради опасения за качеството на използваните материали. Бързаме да ги уверим, че гривните с червен конец, предлагани от нашия магазин, са с отлично качество и напълно безопасни за здравето на малките деца.

Конците се изработват от висококачествени синтетични влакна, които са оплетени в здрав и неподатлив на скъсване шнур. За декорация се използват само автентични благородни метали и камъни. Всяка гривна с червен конец и златен /сребърен елемент се доставя заедно със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се