Детска златна гривна - Детелинка — Laser Boutique

Детска златна гривна - Детелинка

Код на продукта: 44436-1

В наличност


Цена: 170.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Детска златна гривна - Детелинка × 1 бр.

Цена: 170.00лв.
Поръчка с един клик

Детска златна гривна - Детелинка

  • Грамаж: 0,93 гр.
  • Цвят злато: Жълто злато
  • Проба: 14 Kt - 585
  • Размери: Дължина: 15,5 см
  • Гаранция: Сертификат за качество и произход

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Какво да подарите на малко момиченце за първия му рожден ден? Знаем, че децата се радват най-много на играчки, но радостта от новата придобивка е твърде кратка. Препоръчваме да заложите на подарък, който ще се използва дълго и ще остане скъп спомен, който да напомня за вас. Изберете тази красива златна гривна с елемент Детелинка, който може да бъде гравиран.

Защо златото е най-добрият материал за детски бижута?

Ако обмисляте да подарите красиво бижу на дете, в никакъв случай не купувайте евтини дрънкулки от обикновени метали. В състава им вероятно има никел, доказан алерген, който предизвиква обриви по кожата при децата. Изберете нашите сребърни и златни бижута, чийто дизайн е красив, а чистотата на благородния метал – гарантирана със сертификат.

Златото е най-добрият материал за изработка на детски бижута, защото в състава му няма примеси, които биха могли да предизвикат алергични реакции. Нещо повече, жълтият благороден метал притежава антисептични свойства, поради което се препоръчва от лекари за изработка на първите обеци.

Златната гривна с четирилистна детелинка е изработена от висококачествено 14-каратово злато проба 585. В състава на сплавта липсват вредни за здравето примеси, така че красивото бижу може да се носи дори от деца с чувствителност към метали. Освен това, златото е инвестиция, защото цената му ще се запази през годините – то никога няма да се обезцени.

Възможност за гравиране

Гривната с елемент детелинка може да се персонализира чрез гравиране, което ще я превърне в един превъзходен подарък. Върху декоративния елемент ще гравираме буква или друг символ по ваше желание. Гравирането не само прави бижутата уникални, но и ги защитава от кражби и улеснява намирането им в случай на загуба.

Ние ще ви предоставим това нежно златно бижу в луксозна подаръчна опаковка, напълно готово за подаряване. Ще приложим към поръчката и задължителния сертификат за произход и качество, който ще даде на родителите нужната доза спокойствие, че детето им носи висококачествено и безопасно бижу.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се