✪ Сребърни обеци Ангелчета с бял циркон — Laser Boutique

Сребърни обеци Ангелчета с бял циркон

Код на продукта: Z1746E_W

В наличност


Цена: 30.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърни обеци Ангелчета с бял циркон × 1 бр.

Цена: 30.00лв.
Поръчка с един клик

Красиви нежни сребърни обеци Ангелчета с бял циркон.
Размери: 7мм х 8мм.
Тегло: 0,9гр.
Материал: Silver 925.
Покритие: Родиево покритие.
Закопчалка: С винт.
Камък: Циркони.

Какво да подарите на дете и по-точно на момиче, което обичате силно и искате да трогнете със своя подарък? Ние ви предлагаме да заложите на красивия чифт сребърни обеци с форма на ангелчета, декорирани с бял циркон. Тези елегантни и стилни украшения ще подчертаят красотата на детското лице и ще привличат погледа към него с обаятелното си сияние.

Ангелът – символът, който почти винаги свързваме с децата

Често, понякога дори неволно, наричаме децата ангелчета, включително онези, които са палави и своенравни. Връзката между ангелите и малките човешки същества е очевидна. И ангелите, и децата изпълват живота ни с радост, смисъл и доброта. Именно поради тази причина приветстваме идеята ви да подарите красиви обеци от родирано сребро, оформени като силует на ангелче.

Този чифт прелестни бижута е идеалният подарък за рожден/имен ден, за кръщене и за Коледа. Среброто и цирконите са два елемента, които не просто много си подхождат, а наистина се допълват. Всеки от тях подчертава блясъка на другия, превръщайки бижуто в една хипнотизираща с красотата си композиция.

Материали и изработка с изключително качество

Обеците с форма на ангелчета са съвършеният подарък за момиче, не само заради тематичната си визия, но и заради високото качество на материалите. Те са изработени от висококачествено сребро проба 925 с родиево покритие. Именно родираната повърхност е причината да ги поднесете като специален дар за специален повод.

Родираните сребърни бижута са защитени от потъмняване и запазват блясъка си много по-дълго. Родият е благороден метал от групата на платината, който чудесно изпълнява ролята на защита, предотвратявайки окислението на среброто. Къпането с тези обеци няма да се отрази на привлекателната им визия.

Също така, тези красиви бижута са подходящи за деца, чиито уши са били наскоро пробити. Среброто е добре познато с антисептичните си и хипоалергенни свойства. То ускорява заздравяването на раните от продупчването и не предизвиква алергии. Допълнителен плюс е семплата, но максимално надеждна закопчалка тип винт.

Продуктът се доставя със сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се