Сребърна бебешка дрънкалка със сърца и цветя с възможност за гравиране — Laser Boutique

Сребърна бебешка дрънкалка със сърца и цветя с възможност за гравиране

Код на продукта: 25956

В наличност


Цена: 185.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна бебешка дрънкалка със сърца и цветя с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 185.00лв.
Поръчка с един клик
  • Сребърна дрънкалка с изящна изработка и нежен дизайн.
  • Дължина: 84мм.;
  • Ширина на главата: 25мм.;
  • Ширина на дръжката: 17,5мм.;
  • Тегло: 16,1 гр.;
  • Материал: Silver 925.;
  • Камък: Без камък.;
  • С възможност за гравиране.

Когато в семейството на близки роднини или приятели се появи нов член, започва трескаво търсене на подходящи подаръци. Какво да подариш на едно мъничко човече, така че подаръкът ти да бъде харесан, високо оценен и запазен през годините? Онлайн магазин Laser Boutique ви предлага една изключително изящна сребърна бебешка дрънкалка с декорация от сърца и цветя. По ваше желание, тя може да бъде гравирана.

Среброто – най-подходящият материал за детски подарък

Вероятно се питате защо да изберете дрънкалка от сребро, при положение, че на пазара се намират евтини дрънкалки от пластмаса? Причините да заложите на продукт от сребро са няколко. На първо място, благородният метал притежава несравнимо обаяние, каквото дори най-качествената пластмаса не може да придобие.

От друга страна, белият метал има уникални характеристики, които не се изчерпват само с бляскавата му и луксозна визия. Чистото сребро притежава антибактериални свойства и не предизвиква алергии, така че родителите на бебчето не бива да се притесняват, ако дрънкалката често попада в устата на мъничето.

Конкретната прелестна дрънкалка е изработена от висококачествено родирано сребро проба 925. Изключително високата чистота на среброто се допълва от родиевото покритие, което защитава изделието от надраскване и деформации. Родият, използван за покритие на залъгалката е също благороден метал от семейството на платината. Той подсилва блясъка на среброто и го защитава от потъмняване, запазвайки привлекателния облик на сребърните изделия.

Забавните детайли са важни – децата ги обожават

Обикновено при избора на бебешки подаръци, приятели и роднини се съревновават кой ще поднесе най-красивия дар за малкото човече. Дрънкалката, представена на тази страница на каталога ни е едно истинско бижу. С красиво оформените си орнаменти във формата на цветя и сърчица, тя ще привлича вниманието на бебето и ще го забавлява.

Гравирането е съществена част от нашата дейност, така че не пропускайте да се възползвате от тази услуга. Не забравяйте да ни оставите в обособеното за целта поле, текстът, който искате да гравираме върху подаръка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се