Сребърна (925) висулка "Мики" с черни циркони и позлата — Laser Boutique

Сребърна (925) висулка "Мики" с черни циркони и позлата

Код на продукта: Z1653CG_B

В наличност


Цена: 35.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сребърна (925) висулка "Мики" с черни циркони и позлата × 1 бр.

Цена: 35.00лв.
Поръчка с един клик

Сребърна (925) висулка "Мики" с черни циркони и позлата

  • тегло ~ 1,0гр
  • размери: 14мм х 11мм

Един чудесен подарък за дете е нашата позлатена сребърна висулка с черни циркони „Мики”. Мики Маус продължава да бъде любим анимационен герой дори на днешното поколение деца. Зарадвайте една малка госпожица с бижу, което ѝ подхожда и отговаря на нейните интереси. Медальонът е подходящ за всеки повод – рождеден ден, Коледа, кръщене и т.н.

Бижу, което подхожда на малки деца

Родителите обикновено са доста скептични по отношение на бижутата за деца. Малките кокетни колиета обаче са подходящо украшение за момиченца на възраст от 3 до 7 години. Когато елементът на висулката изобразява любим анимационен персонаж, накитът няма как да не се превърне в любимо украшение на всяка малка принцеса.

В каталога ни са селектирани бижута, които подхождат на малки деца. Изделията, които предлагаме, са нежни и фини и не създават гротескна визия, нито пък застрашават по някакъв начин здравето на децата. Висулката Мики е изработена от първокласни благородни метали и камъни, сертифицирани за ювелирната индустрия.

Едно толкова ярко детско колие може да се носи при специални поводи. Не се препоръчва твърде малки момичета да носят огърлицата постоянно, поради риск от скъсване на синджира или поглъщане на висулката. Желателно е да изберете подходяща верижка, на която това фино бижу да бъде носено. Подходящ вариант са златните и позлатени синджири.

Сребро с позлата – бюджетен вариант, който можете да си позволите

Не всеки има финансовата възможност да подари златно бижу на дете, особено ако е поканен на кръщене, рожден ден или друг празник в последния момент. Ако средствата ви са ограничени, но сте твърдо решени да подарите красиво бижу от истински благороден метал на малко момиче, позлатена висулка Мики е страхотно решение.

Изделието е изработено от класическо сребро 925 и покрито с 14-каратово злато. Това са двата класически материала, които най-често се използват в бижутерията. Накитите, които магазинът ни предлага, са дело на утвърдени ювелирни марки. В състава им не присъстват опасни примеси и метали-алергени. Всяко бижу се доставя заедно със задължителния сертификат за произход и качество.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се