Посребрена касичка - A B C

Посребрена касичка - A B C

Код на продукта: 6291

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Посребрена касичка - A B C × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик

Посребрена касичка - A B C

Подробности:

  • Посребрена касичка
  • ABC буквен дизайн
  • Слот отгоре за монети и сгънати бележки
  • Лесна за премахване пластмасова капачка на основата
  • Подаръчна кутия

Коледа, рожден ден или кръщене – причините да потърсите оригинален детски подарък са повече от една. В много от случаите една посребрена касичка ще се окаже най-страхотният вариант, особено предвид възможността да бъде гравирана. Касичката с ABC дизайн е унисекс продукт, който можете да подарите и на момиче, и на момче.

Възпитайте спестовност и уважение към парите от ранна възраст

Децата много бързо разбират колко необходими са парите и колко много радост е възможно да се купи с тях. Макар да не разполагат със собствен доход, на всеки празник те получават значителни суми от баби и дядовци, близки и роднини. Малките ни приятели са склонни да прахосат бързо един значителен капитал, затова е важно у тях да се създаде навика да спестяват, което ще им бъде изключително полезно на по-късен етап.

Подарявайки красива посребрена касичка на малко дете, вие ще го стимулирате да запазва по-голяма част от парите си, вместо да ги харчи за ненужни неща. Касичките имат това качество – те подтикват децата да пускат всяка банкнота и монета в малкия отвор и да се радват на натрупаното съкровище.

Красив сувенир, който ще донесе финансово облекчение на родителите

Подаръкът ви не е просто красив сувенир, който ще добави финес към декора в стаята на детето. С тази квадратна метална касичка вие ще спомогнете за изграждането на полезни навици, като в допълнение ще осигурите известно финансово облекчение за родителите. Скътавайки парички в касичката си, детето ще може да покрие изцяло разходите за ново колело, например, вместо да очаква родителите му да отделят нужния за целта бюджет.

Както болшинството подаръчни продукти в каталога ни, и тази посребрена касичка подлежи на гравиране. Към декорацията от животни, букви и орнаменти, ние ще добавим красива гравюра, която ще се запази ясна и четлива в продължение на дълги години. Оставете ни текст за гравиране в обозначеното за целта поле. Ще получите изделието в стилна подаръчна кутия, готово за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се