Червен конец със златна гривна Плочка и с възможност за гравиране — Laser Boutique

Златна гривна Плочка и червен конец с възможност за гравиране

Код на продукта: 42119

В наличност


Цена: 80.00лв.
Възможни варианти:

Размер:
Цвят на конеца :
Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна Плочка и червен конец с възможност за гравиране × 1 бр.

Цена: 80.00лв.
Поръчка с един клик
  • Златна гривна Плочка и червен конец с възможност за гравиране
  • Проба: 14К- 585;
  • Цвят сребро: жълто злато;
  • Размери: дължина на елемента 0,5см х 2,3см.
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Предлагаме ви чудесна бебешка гривна под формата на червен конец със златна плочка, върху която можем да гравираме всичко, което пожелаете. Един страхотен подарък за кръщене и за всеки специален празник в живота на мъничкото същество. Подаръците ни са подбрани с вкус и внимание, така че поднасянето им винаги да радва и трогва сърцето на получателя.

Мощен амулет против „Лоши очи”

Червеният конец е добре познат по нашите географски ширини, както и в почти целия свят. Врява се, че с поставянето му на ръката, той пази своя притежател от нещастия, болести и беди. Не е без основание притеснението, че малките деца са особено уязвими на негативни енергийни вмешателства. С гривната с червен конец, вие ще осигурите мощна закрила на малкото същество срещу всякакви негативни въздействия.

На този вид амулети сме посветили цяла категория, като най-търсени са конците с детайл, върху който могат да се гравират текстове и символи. На плочката и възможността за гравирането ѝ ще обърнем по-специално внимание, а сега нека се върнем на конеца. Конецът е детайл с изключителна важност, затова ние подбираме внимателно материалите, от които са изработени конците за нашите гривни.

Конецът, който ще поставите на малката детска ръчичка е с изключително качество. Той е направен от устойчиви на опън и скъсване синтетични нишки. Благодарение на по-плътната му структура, нежната ръчичка няма да бъде наранена. Конците, използвани за направата на нашите гривни-амулети не се отпускат при мокрене и не се късат. Дължината им е регулируема посредством връзката.

Златен детайл, който ще гравираме според вашите указания

Талисманът – гривна увеличава многократно своята сила, когато е персонализиран. Затова в цената на конкретното изделие сме включили гравиране, от което не бива да се отказвате. Златната плочка е изработена от качествено 14-каратово злато, върху която гравюрата стои много стилно и елегантно.

Върху златния детайл можем да гравираме буква, инициали или собственото име на детето, за което гривната ще бъде подарък. Не забравяйте да ни оставите символите, които желаете да гравираме в обозначеното за целта поле. При нужда екипът ни ще се свърже с вас за допълнителни уточнения, касаещи гравирането.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се