Четка за коса и гребен "Мече" със сребърно покритие — Laser Boutique

Зашеметяваща четка за коса и гребен "Мече" със сребърно покритие

Код на продукта: 6310

В наличност


Цена: 50.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Зашеметяваща четка за коса и гребен "Мече" със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяваща четка за коса и гребен "Мече" със сребърно покритие с чанта за носене и подаръчна кутия. Комплекта е украсен с икона на мече и са подходящи за гравиране, за да се направи перфектният персонализиран нов подарък за бебе или кръщене.

  • Размер на продукта: 60h 190 w 135 d mm

Комплектът от четка за коса и гребен със сребърно покритие е едно от безупречните ни предложения за подарък за бебе. Подаръкът ще се хареса на всички, които обичат да поднасят и получават луксозни подаръци, защото практичните бебешки принадлежности, макар и изключително необходими, трудно биха могли да предизвикат ефект „Уау”.

Изборът на бебешки подарък обикновено се движи между идеята за нещо практично или за нещо твърде изискано, за да бъде използвано при отглеждането на детето. Има и среден вариант – луксозен подарък, който може да бъде използван ежедневно. Предлагаме ви изключително стилен комплект от четка за коса и гребен със сребърно покритие.

Грижа за бебешката косичка – всяка майка иска само най-доброто за детето си

Бебешката косичка е мека, ефирна и в повечето случаи доста рехава. В същото време скалпът на малките същества е твърде нежен и деликатен. От само себе си се разбира, че ресането е сложна задача, която изисква не само внимание, но и специални бебешки приспособления за ресане.

Ние ви предизвикваме да зарадвате една майка, която иска за детето си само най-доброто. Със сигурност познавате жена, която никога не би направила компромис с качеството на аксесоарите, които използва при отглеждане на детето си. Комплектът ни от четка и гребен е символ на високо качество и лукс, присъщ на аристократите.

Четката е с мек естествен косъм, който ще гали нежната детска главичка, докато косичката му бива оформена в красива прическа. Важно е да се знае, че с редовното четкане на косата, от скалпа се премахват фините люспички, които покриват кожата на бебешката глава. Мекият косъм отстранява с лекота всички наслоявания, подобрява оросяването на скалпа и прави косъма лъскав.

Гребенчето може да се включи в ежедневния ритуал по разкрасяване на малко по-късен етап, когато косата стане по-гъста и дълга. Във всеки случай и двата инструмента от комплекта ще намерят приложение в сутрешния и вечерен тоалет на бебето. Две толкова красиви изделия ще бъдат част и от интериора. Никой не би си помислил да скрие подаръка ви в някое чекмедже.

И понеже това е изискан бебешки подаръчен комплект, едва ли е нужно да ви казваме, че той е изключително качествен и с много привлекателна визия. Върху сребърното покритие е добавена стилна декорация – фигурка на мече. Вие можете да направите подаръка си безупречен, като ни поръчате да го гравираме. Върху всяко от двете приспособления можем да гравираме името или само инициалите на детенцето.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се