✪ ЧАША ЗА КРЪЩЕНЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ на топ цена — Laser Boutique

ЧАША ЗА КРЪЩЕНЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ

Код на продукта: 8876А

В наличност


Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

ЧАША ЗА КРЪЩЕНЕ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяваща сребърна чаша за моето кръщене. Тази красива чаша за бебе прави зашеметяващ подарък за спомен за кръщене, който може да бъде персонализиран с гравиране върху банера на плюшено мече. Чашата има безкраен сребърен дизайн, който ще изглежда страхотно във витрината на всеки дом. Този сантиментален и трогателен подарък се допълва с атрактивна, сатенена облицовка.

  • Опаковка Размери:80 h 160 w 160 d mm
  • Размери на продукта:70 h 115 w 70 d mm

Светото кръщение е специален ден за всяко семейство, което планира тържество за присъединяване на своето дете в лоното на Православната църква. Обичаят изисква гостите да носят подаръци за малкия кръщелник, ето защо тази красива чаша за кръщене със сребърно покритие е един перфектен подарък.

Изкуството да подаряваме спомени

Кръщавката вероятно ще остане в паметта на всички гости и на самите организатори, но единственият, който вероятно няма да запази свои спомени ще бъде малкият кръщелник. Предвид все по-крехката възраст, на която децата биват кръщавани, е редно да им бъдат поднесени дарове, които да им напомнят за светлия ден, когато са достатъчно пораснали.

Всъщност, самото изделие има практично приложение. Чашата не е просто красив сувенир, а функционален съд за пиене. Приставката с дозатор в горната част го подсказва. Тя позволява на детенцето да пие без никакви затрудения и без да се стига до цапащи дрешките инциденти. Накрайникът се сваля много лесно и може да се почиства по конвенционалния начин, както и да се изварява.

Когато останалите гости на специалното тържество са подготвили други символични подаръци – цилиндър за кръщелно, сребърна кутийка за кичурче коса и т.н., вие пък можете да подарите страхотна чашка, която със сигурност ще стане любимото приспособление за пиене на детенцето. С времето тя ще излезе от употреба и ще застане на специално място, където гостите на щастливия дом ще могат да виждат скъпата реликва.

Чашата подлежи на гравиране, от което препоръчваме да не се отказвате. Гравюрата ще бъде поставена в банера, разположен непосредствено под гравюрата, изобразяваща играчка мече. Можем да гравираме мил текст, името на кръщелника и датата на събитието. Така споменът ще бъде наистина ярък и ще кара вече порасналия християнин да ревизира собствените си спомени. Онези, в които е пил от любимата си кръщелна чаша с нарисувано на нея мече.

За изработка на продукта е използван напълно безопасен за здравето материал. Сребърното покритие придава на продукта антибактериални и противоалергични свойства.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се