✪ Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие на топ цена — Laser Boutique

Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие

Код на продукта: 8847C

В наличност


Цена: 70.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:


Кол-во:
     
Лесна поръчка

Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 70.00лв.
Поръчка с един клик

Цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие. Цилиндъра се предоставя в копринено облицована презентационна кутия. Размери на цилиндъра: височина 3,5 см., дължина 24,5 см., дълбочина 3,5 см. Украсен е с гравирани елементи и надпис "christening day".

Чудесен подарък за кръщене. /идея за гравиране - дата, място, име, църква /

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран. Може да се гравира както на стойката на цилиндъра, така и на самия цилиндър.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Кръщенето е едно от най-важните събития в човешкия живот. От този празничен момент остават ценни спомени, включително под формата на изящно изработени тематични подаръци. Именно такъв е този специален цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие. Той дава възможност кръщелното свидетелство да се изложи на видно място в дома на малкия християнин.

Тематична декорация и възможност за гравиране

Цилиндърът за кръщелно не оставя никакво съмнение относно своето предназначение. Декорациите, гравирани на повърхността му, са тематично свързани с това важно събитие. Изобразена е църква, както и надпис „Christening Day” от лицевата страна. Другите декоративни детайли включват ангелче, свирещо на мандолина и цветенца.

Оригиналното оформление на корпуса на цилиндъра осигурява възможност за гравиране, с което вашият подарък ще придобие персонален характер. В красиво оформеното поле е предвидено специално място, където да се гравират на датата на кръщенето и името на кръщелника. Не забравяйте да ни предоставите тези данни, когато поръчвате изделието, за да ги гравираме, преди да ви го изпратим.

Луксозен персонализиран подарък, който ще се хареса

Основно притеснение на всеки е от нас е дали подаръците, които поднасяме на любимите си хора са оцелили право в целта. Всички искаме да видим възторг в очите на получателя, и цилиндърът за кръщелно свидетелство е най-прекият път към целта. Той е не просто създаден за конкретното събитие, а е изработен по най-високите стандарти за красота и качество.

Сребърното покритие прави въпросният елемент още по-обаятелен. Поставката, върху която лежи цилиндърът е също толкова изящна. Семейството, получило подобен дар няма нито за миг да се поколебае дали да го изложи на видно място в дома си. Подаръкът ви не само ще съхрани спомена от важното събитие, но и ще бъде чудесна украса.

Луксозният цилиндър за съхранение на сертификат от кръщене със сребърно покритие се доставя в красива подаръчна кутия с бял сатенен интериор. Така подаръкът ви е напълно готов за поднасяне.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се