✪ Сребърна персонализирана рамка за снимка на бебе — Laser Boutique

Фоторамка със сребърно покритие с животни

Код на продукта: FS601

В наличност


Цена: 30.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Фоторамка със сребърно покритие с животни × 0 бр.

Поръчка с един клик
  • Фоторамка със сребърно покритие за снимка с размери 15 х10 см.
  • Рамката е украсена с релефни животни.
  • Може да се гравира с текст/персонализация по ваш избор.
  • На рамката биха могли да се гравират име на детето, дата и час на раждане, тегло и височина на детето.
  • Чудесен подарък за новородено, погача, рожден ден, кръщене. 

Инструкции за персонализация:

Моля въведете текста в предоставеното поле.

В каталога ни ще откриете богат избор от сребърни рамки за снимки. Този конкретен модел обаче ще ви плени с изящната си визия и майсторска изработка. Възможността за персонализиране чрез гравиране, го прави перфектен подарък за бебе. Можете да поднесете рамката на изписването, на погачата, на кръщенето или при първото си посещение в дома на щастливото семейство.

Персонализираните фоторамки – защо са чудесен универсален подарък?

Бебешката сребърна рамка за снимка е един стилен сувенир, който ще краси интериора на един наистина щастлив дом. Фоторамките са моден тренд при подаръците от години, като не се очаква скоро да излязат от мода. В ерата на дигитализацията, когато запечатваме всеки важен момент от живота си с висока резолюция, е разумно да можем да изложим снимките по красив начин.

Вероятно и на вас, както на почти всеки човек, се е случвало да бъдете изненадани с покана за специално събитие. В такъв момент изниква нуждата от хубав подарък, но какъв да бъде той, за да бъде харесан и използван? Персонализираните фоторамки са една страхотна идея. Те са подходящи за всякакви поводи, включително за отпразнуване на раждането на дете или личен празник на съответното мъниче.

Сребърните детски рамки за снимки са идеалният подарък, защото всеки иска подаръкът му да напомня за неговия мил жест и да създава приятни емоции. Няма по-голямо щастие от това да посетите даден дом и да видите поднесения от вас мил сувенир, изложен на видно място. Подаръците, включващи персонализирани фоторамки са чудесно решение за специални поводи като сватби, бебешки празници, дипломиране, годишнини, рождени дни и т.н.

Основно предимство на рамките със сребърно покритие е, че можете да ги персонализирате и направите уникални. По този начин една конвенционална вещ се изпълва със смисъл. Тя придобива статут на лично послание и носи много по-силен емоционален заряд. Сантименталната стойност е това, което превръща един предмет в нещо значимо. В скъп спомен.

Изящна изработка – красиви бебешки мотиви от сребро

Среброто често е част от декорацията в най-стилно обзаведените жилища. Ще го открием под формата на свещници, статуетки, поставки за салфетки, прибори за хранене, а не рядко и като персонализирана рамка за бебе. Конкретното изделие е един от най-стилните представители на бебешката ни колекция.

Сребърната декорация върху рамката включва тематични орнаменти – екзотични животни и полета за гравиране на важни персонални детайли. В горната част на рамката има поле за името на новороденото бебе, а в долната е обособено място за датата и часа на неговото раждане. От дясната страна е осигурен участък, където да се посочат теглото и ръста при раждане – важна информация, която не бива да се пропуска.

Красивите мотиви са тези, които подсказват предназначението на почти всички бебешки рамки за снимки. В конкретния случаи имаме релефна декорация, изобразяваща маймунка, лъв, жираф, слънце и пеперуда. Не само полетата за гравиране, но и мотивите ви насочват към избора на подходящ подаръчен продукт.

Сребърното покритие придава изтънчен облик на изделието. По този начин си струва рамката да се постави на видно място, където всеки гост и посетител в дома ще може да се наслади на нейната прелест. Сребърната детска рамка за снимка е пригоден за фотографии с размер 15 х 10см. Характерното тук, е изискването да поставите първата снимка на бебето след неговото раждане и да не я сменяте.

Не забравяйте да ни предоставите важните данни за гравиране, когато поръчвате подлежащи на персонализиране рамки за бебешки снимки. За конкретния артикул е нужно да ни предоставите: име, дата и час на раждане, тегло и височина на малкото човече. Гравирането се извършва с най-модерното оборудване, което дава винаги безупречни резултати.

Подаръкът ще ви бъде доставен в красива презентационна опаковка, готов за поднасяне. Бързата доставка, изпълнявана от нашия онлайн магазин, ви дава възможност да реагирате бързо при появата на нов живот в семейното ви и приятелско обкръжение.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се