✪ Кутия за бебешки съкровища за момче или момиче — Laser Boutique

Кутия за съкровища

Код на продукта: CG689

В наличност


Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кутия за съкровища × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик

Кутия за съкровища, в неутрален цвят. Оригинален подарък, както за момче, така и за момиче.

Съдържа отделения за:

  • първи ръкавички;
  • скъпоценности;
  • гривна от изписването;
  • първи буйки;
  • и др.

Така нареченият „Baby Shower” е специално парти, което се организира малко преди раждането на бебето. На това събиране най-близките приятелки на бъдещата майка ѝ поднасят полезни и красиви декоративни подаръци за бебето. По този повод е изключително удачно да подарите кутия за съкровища. Един изцяло нов за страната ни продукт, който много млади майки биха искали да получат.

Стилно, забавно и лесно съхранение на спомените

Изящната кутия за бебешки съкровища е идеалният подарък за бъдещи родители. Тя прави съхранението на семейни спомени лесно, забавно и стилно, дори за най-заетите родители. Нашите внимателно проектирани, ръчно изработени кутии за скъпоценности правят сортирането на бебешките вещи - от болничната гривна, до първото паднало зъбче – удобно и бързо. Така ще прекарвате повече в споделяне на спомените и по-малко в тяхната организация.

Кутията, която ви предлагаме, представлява практична система с множество чекмеджета. Всяко отделение има обозначение за принадлежностите, които трябва да се съхраняват вътре – първите обувчици, миниатюрните ръкавички, гривната от родилния дом. Предвидени са и няколко отделения с общо предназначение, където родителите могат да съхранят други ценни реликви от бебешкия период на своето дете.

Красиво изработената бебешка кутия за съкровища улеснява съхранението на най-важните спомени. С нея всички важни неща, които имат пряко отношение към бебето, са на едно място. Няма да се налага да търсите акта за раждане или свидетелството от кръщенето по шкафове и чекмеджета. Добре събрани и прилежно подредени, един ден можете да ги предадете на вече порасналото си момиче или момче.

Изящната съкровищница съдържа общо 9 малки чекмеджета, всяко от които с обозначение, изписано на английски с красив детски почерк. Дизайнът създава илюзията, че съкровищата са събирани лично от малкото детенце, макар всеки детайл да е изработен прилежно от човек, който дори не го познава. Нашите „Baby Keepsakes” кутии са ръчно изработени от висококачествени, луксозни материали.

Подредените в изящната кутия бебешки съкровища, ще се съхранят по правилен начин. Там те няма да влизат в контакт с други предмети и няма да се повреждат и мачкат. Именно отношението е това, което превръща куп вещи в скъпоценности за едно семейство. Снимки, документи, аксесоари и дори биологични продукти – всеки детайл на съкровищницата заслужава специално отношение.

Унисекс дизайн – удачно да поднесете преди раждането

Благодарение на модерните технологии, днес полът на едно все още неродено дете може да стане известен в много ранен етап от бременността. И въпреки това, някои родители не желаят да го научават, или предпочитат да го запазят в тайна до последния момент. Ако сте поканени на бебешко парти и не знаете какъв ще бъде полът на детето, заложете на унисекс подаръците.

Дареното с кутия за бебешки съкровища момче ще приеме подаръка ви с радост, когато е достатъчно голямо, за да го оцени и разбере. То в никакъв случай няма да се притесни, че скъпоценните спомени от най-ранните му дни се съхраняват в момичешко картонено шкафче. Нищо в дизайна на изделието не издава, че то е предназначено за деца от определен пол.

Удачно е да дарите с кутия за бебешки съкровища момиче, което все още не се е появило на белия свят. Независимо дали сте информирани предварително за половата принадлежност на нероденото бебе, този красив и полезен подаръчен продукт си остава перфектното решение. Уместно е кутията да се съхранява на видно място. Най-често родителите избират да поставят съкровищницата в стаята на самото дете.

На пазара за подаръчни продукти се предлага разнообразие от кутии за бебешки съкровища, а някои родители дори предпочитат да си ги направят сами. Ние ви предлагаме изделие, пленяващо с прекрасната си визия, качество и удобство при използване. Кутията е изработена от много твърд и плътен картон, което гарантира нейната здравина и запазване през годините. Декорациите върху чекмеджетата и твърдата корица са изработени от луксозна гланцирана хартия.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се