✪ Красива кутия за съхранение на акт за раждане слонова кост на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Красива кутия за съхранение на акт за раждане слонова кост

Код на продукта: CG1739

няма

Цена: 20.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Красива кутия за съхранение на акт за раждане слонова кост. Украсена с плюшено мече и надпис от сребърно фолио „моето свидетелство за раждане“.

  • Размер на опаковката: 60 h 240 w 70 d mm
  • Размер на продукта: 55 h 240 w 65 d mm

Раждането на дете е сериозна причина да потърсите стилен и оригинален подарък. Ние от онлайн магазин Laser Boutique ви предлагаме да изберете тази луксозна и изключително красива кутия за съхранение на акт за раждане. Издържана в цвят слонова кост, тя е универсално решение за момиче и момче. Подарете възможност за правилно съхранение на най-важния документ.

Свидетелството за раждане – документ, който родителите пазят с особено внимание

В случай че ви предстои гостуване в дома на хора, които току-що са станали родители, или пък сте поканени на изписването, обезателно трябва да изберете подходящ подарък. Много е възможно останалите гости да поднесат дрешки, играчки и полезни приспособления, участващи в отглеждането на дете. Вие можете да се отличите и да изпъкнете в тълпата.

Подарявайки изящна кутия за съхранение на акт за раждане, вие всъщност ще се погрижите за един много важен документ, който може би дори родителите подценяват. Свидетелството е първият и основен нормативен акт, чрез който едно мъничко същество е регистрирано като поданик на дадена държава.

Факт е, че родителите понякога трудно намират важните документи на детето си, затова им подарете специално приспособление, където основният да бъде прилежно съхранен и предпазен от загуба и повреждане. Заради невероятното си изящество, кутията може би ще бъде изложена на показ в дома на щастливото семейство.

Красива декорация от сребърни елементи

Кутията е изработена от висококачествени материали и с компактни размери. Вътрешността ѝ позволява свидетелството да се съхранява навито във формата на свитък. Някои майки връзват панделка около свитъка, за да може документът да придобие още по-специален вид, когато е изложен на показ.

Този подаръчен продукт е не само важен, но и изключително красив. Върху покритието с цвят на слонова кост са поставени интересни декоративни детайли. Цялата лицева част е покрита с множество сребърни звезди. В центъра на капака има сребърно мече, под което се вижда надпис „Акт за раждане”, изписан също със сребърни букви. Надписът е на английски.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се