✪ КАСИЧКА“БАГЕР“ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ на топ цена — Laser Boutique

КАСИЧКА“БАГЕР“ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ

Код на продукта: CG202

В наличност


Цена: 75.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

КАСИЧКА“БАГЕР“ СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ × 1 бр.

Цена: 75.00лв.
Поръчка с един клик

Зашеметяваща касичка „багер“ от Bambino. Отличаваща се с движещи се колела, гнездо за монети на гърба и лесно премахване на запушалката на основата. Комплект с луксозна подаръчна кутия Bambino.

  • Размер на опаковката: 110 h 140 w 100 d mm;
  • Размер на продукта: 90 h 135 w 80 d mm;
  • Чудесен подарък за кръщене. /идея за гравиране - дата, място, име, църква /
  • Чудесен подарък за новородено/ идея за гравиране - дата, име, пожелание, място /

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран. Може да се гравира както на стойката за цилиндъра, така и на самия цилиндър.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Какво да подарите на новородено? Помислете за покупката на тази прекрасна касичка Багер с изящно сребърно покритие. С подаръка си ще стимулирате родители да започнат да спестяват паричките, дадени за детенцето от приятели и роднини. Касичката подлежи на гравиране. Един чудесен начин да поднесете специален персонализиран подарък.

Касичката – един разумен подарък за дете

Парите не са най-важното в живота, но те са достатъчно важни, за да се отнасяме с отговорност и уважение към тях. Касичките са уникални приспособления, които стимулират децата да пестят. Дребни суми и дори рестото от пазаруване може да се задели и прибави към спестяванията. В даден момент се събира една добра сума, с която може да се закупи скъп продукт, за който никога не са достигали средства.

Посребрената касичка Багер може да се поднесе и на по-голямо дете, например за Коледа. Тя ще приучи детенцето на спестовност и на отговорно отношение към парите. Хлапето ще се радва да има своя собствена съкровищница, която съдържа паричките, подарени му от баба и дядо, леля и чичо.

Винаги можете да подарите най-обикновена пластмасова играчка на дете, но тя много бързо ще се превърне в неглижирана и дори повредена вещ. Красивият сувенир, който съчетава функцията на спестовна каса обаче ще се запази. Уникалният дизайн и прелестната изработка ще превърнат подаръка ви в специален експонат, който ще краси детската стая.

Гравирането – начин да покажете специално отношение

По-голямата част от подаръчните ни продукти подлежат на гравиране – също и това прелестно изделие. Гравирането е услуга, която е неразривно свързана с подаръците, защото ги прави уникални и персонално предназначени за конкретен човек. В практиката си използваме най-модерните техники за гравиране на различни предмети.

Ако сте взели твърдото решение да подарите страхотната касичка багер със сребърно покритие на любимо детенце, то възползвайте се от възможността да я поднесете красиво гравирана. Оставете ни текста, който желаете да гравираме в предназначеното за целта поле. Гарантираме, че подаръкът ви ще бъде трогателен.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се