✪ Златна висулка медальон зодия Рак с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Златни зодии с включено гравиране - Рак

Код на продукта: ЗД022

В наличност


Цена: 115.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златни зодии с включено гравиране - Рак × 1 бр.

Цена: 115.00лв.
Поръчка с един клик

Златни зодии с включено гравиране - Рак

  • Грамаж 0,50 гр.
  • Вид метал Жълто злато
  • Проба 14 Kt - 585
  • Форма Висулки Друго
  • Размери Дължина: 2,2 см.
  • Ширина: 0,7 см.
  • Гаранция Сертификат за качество и произход

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Колекцията ни от златни зодии включва всеки знак от зодиака, така че представителките на зодия Рак също могат да се окичат с красиво златно бижу. Медальонът би бил чудесен подарък за рожден/имен ден, за Коледа, 8-ми март и изобщо по всякакъв повод. Ние ще го гравираме изящно с текст по ваш избор, без да се налага да доплащате за тази специална услуга.

Защо медальоните-зодии продължават да бъдат все така актуални?

Много хора смятат, че днес е демоде да носиш зодията си под формата на златно или сребърно колие. Това мнение не отразява реалната ситуация. Зодиите продължават да се носят под формата на бижута, като най-разпространени са медальоните плочки. Именно такъв модел ви предлагаме на тази страница на електронния ни каталог.

Можете да подарите красива златна висулка на всяка представителка на въпросната зодия. Раците са доказани естети, особено представителките на нежния пол. Зарадвайте  специалната жена с накит, който ще бъде нейна емблема и запазена марка. Бижутата, които изразяват част от нашата същност (буква, име, зодия) никога няма да излязат от мода.

Оригинален дизайн – висококачествена изработка

Колекцията златни зодии, представена в каталога ни, се отличава с оригинален дизайн и майсторска изработка. Висулката е оформена във вид на разгънат свитък – визия, която създава усещане за много древен и уникален артефакт. Също така свитъкът може да бъде възприеман като важен документ, например кръщелно свидетелство. Все пак зодията също би могла да се възприема като идентификационен знак.

Изделието е изработено по най-съвършения начин. За изработката е използвано висококачествено 14-каратово злато проба 585. Допълнителен начин да се повиши както естетическата, така и сантименталната стойност на изделието е възможността за гравиране на накита, която ви предлагаме.

Златните ни и сребърни бижута се доставят задължително в красива подаръчна опаковка заедно със сертификат за произход и качество.

Не забравяйте да ни предоставите текст за гравиране в полето, което сме обособили за целта!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се