✪ Златни зодии с включено гравиране - Близнаци на топ цена — Laser Boutique

Златни зодии с включено гравиране - Близнаци

Код на продукта: ЗД017

В наличност


Цена: 115.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златни зодии с включено гравиране - Близнаци × 1 бр.

Цена: 115.00лв.
Поръчка с един клик
Златни зодии с включено гравиране - Близнаци
Грамаж 0,50 гр.
Вид метал Жълто злато
Проба 14 Kt - 585
Форма Висулки Друго
Размери Дължина: 2,2 см.
Ширина: 0,7 см.
Гаранция Сертификат за качество и произход
 
По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.
Инструкции за гравиране:
Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Представителите на зодия Близнаци са силни натури и доказани естети. Те ценят бижутата и обичат да ги носят не само при повод, но и ежедневно. Зарадвайте представителите на този зодиакален знак с красив персонализиран подарък – гравирана златна плочка с красив дизайн и плътна, матирана структура.

Носенето на зодията не губи своята актуалност

Хората носят зодиакалните си знаци като бижута още от създаването на науката Астрология. За много хора медальонът със зодиакалния им знак е личен тотем и талисман, който им носи късмет. Някои хора харесват знака, под който са родени и държат да демонстрират публично зодиакалната си принадлежност.

Днес дотолкова сме опознали характерните черти на хората, родени под даден знак, че виждайки зодията на гърдите им, можем да преценим какъв е техният характер. Носенето на зодии съвсем не е отживелица. Медальони с този вид символи носят жени, мъже и дори деца. Ако търсите подарък за „Близнак”, медальонът от 14-каратово злато ще го зарадва.

Гравирано златно бижу – подаръкът ви ще бъде оценен подобаващо

Да подариш златно бижу на любимия човек или на дете е жест, който не би оставил получателя равнодушен. Плочката със зодии Близнаци е изработена от класическо жълто злато 14 карата проба 585. Златото не губи своята стойност – нито във финансово измерение, нито като естетически качества. Цената му е по-висока от тази на среброто, така че получателят на бижуто ще оцени желанието ви да го зарадвате с по-скъп подарък.

Изделието ще повиши сантименталната си стойност, след като го гравираме. Гравирането трансформира всяка вещ в изключително скъпа реликва. Използваме най-модерните техники за гравиране, което ви гарантира, че гравюрата ще бъде брилянтно изработена. Ще гравираме символ, който вие ни посочите. Това може да е буква, инициали или цялото име. Можем да гравираме мило послание с дължина на текста, съобразена с полето за гравиране.

Висулката със зодия ще ви бъде предоставена заедно със сертификат за произход и качество. Този документ гарантира автентичността на материала и съответствие с посочените от производителя характеристики.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се