✪ Златна висулка Ангелче с включено гравиране - на топ цена — Laser Boutique

Златна висулка с включено гравиране - Ангелче

Код на продукта: В540

В наличност


Цена: 150.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна висулка с включено гравиране - Ангелче × 1 бр.

Цена: 150.00лв.
Поръчка с един клик

Златна висулка - Ангелче

  • Грамаж 0,67 гр.
  • Вид метал Бяло и Жълто Злато
  • Проба 14 Kt - 585
  • Камък Без камък
  • Форма Висулки Ангелче
  • Размери Дължина : 1,2 см
  • Ширина: 1,4 см
  • Гаранция Сертификат за качество и произход

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

В колекцията ни с подаръци за кръщене, тематичните бижута са добре застъпени. Много хора намират за уместно по такъв повод да се подари златна висулка Ангелче. Всички останали гости на събитието може би ще заложат на традиционния кръст. Вие ще поднесете нещо различно, което ще се приеме като символ на обич и мощна защита. Медальонът може да се подари и на жена.

Ангелът в бижутерията – символика с ясно значение

Ангелът е широко застъпен в ювелирното изкуство и затова си има конкретна причина. Обикновено изображения на херувими се изработват под формата на медальони – бижу, което се носи на гърдите в близост до сърцето. Ангелите се срещат най-често в дамските и детските бижута, защото жените и децата имат нежна и сензитивна натура.

Всички искаме да имаме до себе си ангел хранител, който да ни пази от злини и нещастия. Точно такава закрила символизира прелестното златно ангелче висулка, изработено върху голямо златно сърце. Носейки го на гърдите си, конкретната дама или дете ще даде знак на всички, ще има закрилник, който е винаги наблизо и защитава своя подопечен.

Бижутата с ангели са изключително скъпи за своите притежатели. Те са силна опора в тежки моменти. Когато са изработени от висококачествено 14-каратово злато, тяхната стойност е не просто финансова, но и сантиментална. Златото е само по себе си символ на здраве, късмет и просперитет. Можете да ги пожелаете чрез този красив накит.

Възможност за гравиране

Прелестната висулка ангелче подлежи на гравиране. Това е един чудесен начин да се персонализира красивото ювелирно изделие. Не забравяйте, че персонализираните подаръци са най-скъпи на своите получатели. С тях подаряващият има възможност да покаже специално отношение и внимание към скъпо на сърцето му същество.

Дори да закупите накита за съвсем малко дете, което няма да може да оцени жеста ви на момента, с гравирания подарък, вие ще трогнете до сълзи неговите родители. Покажете, че сте избирали подаръка специално за конкретния повод и специалния човек. Не се отказвайте от гравирането, защото то само по себе си е ценен подарък.

Гравирането е важна част от дейността на нашата компания, защото тя ни позволява да предложим една търсена услуга на своите клиенти. Гравюрите се изработват по най-модерните методи с последно поколение лазерна техника. Надписите са незаличими. Те остават все така ярки във времето, запазвайки своята прелест.

Гравирането е включено в цената на висулката – още една причина обезателно да се възползвате от тази специална услуга. В каталога ни ще откриете богат избор от златни висулки ангелчета, но това изделие е специално. В дизайна му присъства не само ангелът пазител, но и сърцето – символът на любовта.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се