✪ Детски сребърни прибори за хранене на топ цена — Laser Boutique

Детски прибори със сребърно покритие

Код на продукта: CG307C

В наличност


Цена: 50.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Детски прибори със сребърно покритие × 1 бр.

Цена: 50.00лв.
Поръчка с един клик
  • Луксозни прибори за хранене на дете със сребърно покритие. Комплектът включва виличка, нож и лъжичка.
  • Оригинален подарък за дете/бебе при всякакъв повод.
  • Дължина 13 см., завършващи със мече. Широчина около 1,5 см.
  • Луксозно поднесени с бяла торбичка от плат и бяла кутийка.

Комплект детски сребърни прибори за хранене са един стилен и полезен подарък за новородено и за всяко малко дете. Педиатри и родители са единодушни относно полезните качества на среброто, когато става въпрос за приспособленията и съдовете, от които се храни едно мъничко и крехко същество. Зарадвайте щастливите родители с едно изящно произведение на изкуството.

Среброто – най-добрият материал за изработка на прибори

Аристократите и хората със солидни материални възможности се гордеят с приборите си от сребро. Те се предават от поколение на поколение не само заради високата им материална стойност, но и заради уникалните свойства на този изящен благороден метал. Сребърните сплави притежават доказани антибактериални и противоалергични качества.

Поради тази причина все повече педиатри препоръчват малките деца да се хранят със сребърна лъжичка, вместо с прибор от обикновен метал или пластмаса. Приборът, влизащ в контакт с устната кухина и лигавиците в устата на детето, може да причини инфекция, ако не е много внимателно почистен след последното хранене.

Точно обратна е ситуацията с приборите от сребро, или както е в нашия случай – сребърното покритие. При вече възникнали афти и други възпаления, сребърната лъжица ще ускори възстановяването на лигавицата и ще я успокои. Много полезно е да храните детето си със сребърни прибори в периода на поникване на млечните зъбки.

Изящна изработка и красива декорация – един чудесен начин да накарате детето да се храни

Има деца, които просто не изпитват никакъв интерес към храната. За родителите е полезно да използват малки трикове, с които да превърнат храненето в един забавен и интересен ритуал. Красиво декорираните виличка, ножче и лъжичка ще грабнат вниманието на малкото същество и то няма повече да се опитва да избягва контакта с тях.

Дръжките на посребрените ни прибори са декорирани по цялата им дължина. На върха на всяка от тях има по едно красиво изработено сребърно мече. Когато наборът за хранене вече не може да се използва, поради физическото израстване на детето, комплектът може да бъде изложен на показ и предаван на следващите поколения като скъпа семейна реликва.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се