✪ ВЛАКЧЕ КАСИЧКА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА на топ цена — Laser Boutique

ВЛАКЧЕ КАСИЧКА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА

Код на продукта: CG404

В наличност


Цена: 65.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

ВЛАКЧЕ КАСИЧКА СЪС СРЕБЪРНО ПОКРИТИЕ И КУТИЙКИ ЗА ЗЪБЧЕ И КОСИЧКА × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Касичка и кутийки за зъбче и косичка със сребърно покритие, във формата на влакче, където бихте могли да съхранявате първите къдрици и зъбче на вашето дете.

Оригинален подарък за кръщене, рожден ден, новородено.

  • Размери: височина 7 см., дължина 17 см., ширина 5 см.

По желание може да се персонализира с името на детето и/или дата на раждане, кръщене. 

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете текста си в предоставеното поле.

Искате да изберете най-страхотния подарък за кръщене? Заложете на това страхотно влакче – касичка с кутийки за зъбче и косичка. По ваше желание ще го гравираме с името или инициалите на малкия християнин, така че вашият дар да остави скъп спомен през годините и да се превърне в ценна семейна реликва.

Научете детето си да бъде спестовник

Този страхотен сувенир има едно основно и едно допълнително предназначение. Основната му идея е да послужи за съхранение на специални реликви, свързани с кръщенето и изобщо с живота на малкото дете. Допълнителната му функция е обаче не по-малко важна. В каталога ни са включени няколко продукта със сходна визия и предназначение – влакчета с кутийки за реликви. Този модел обаче се различава съществено по наличието на касичка.

Касичката е най-сигурният начин да приучите едно малко дете да бъде спестовник. Полезните навици, придобити в най-ранна възраст, се запазват през целия живот на децата. Малките ни любимци възприемат пазаруването като забавна игра. Те нямат никакво отношение към финансовата стойност на парите, но пък обичат да колекционират неща. Касичката в дизайна на влакчето ще ги стимулира да събират парички.

Защо този продукт е чудесна идея за подарък за кръщене?

Светото кръщение е специален ритуал и най-важният момент в живота на всеки християнин. Обредът следва църковния канон, а важна част от него е отрязването на кичурче коса от главата на детенцето. Тази къдричка се запазва като символ на вричането в Бог. Нашата колекция от сребърни и посребрени кутийки винаги включва и кутийка за коса, където този символ на единение с Бога да се пази старателно.

Това красиво влакче с кутийки за зъбче и косичка има сребърно покритие, което му придава луксозен вид и аристократично излъчване. След време ще добавите в контейнерчетата, оформени като вагончета и първото паднало млечно зъбче. Влакчето не е играчка, но то ще радва любимото ви дете – първо с визията си, после с касичката, а накрая със сантименталната стойност на реликвите, които съхранява.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се