✪ Албум за снимки за кръщене на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Албум за кръщене

Код на продукта: CG794

има

Цена: 32.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Този великолепен фотоалбум е украсен със сребристо плюшено плюшено мече и панделка в средата. Албумът съдържа 24бр. снимки с размер 15 х 10 см. Началната страница също може да бъде персонализирана. С неутрален дизайн, който го прави идеален както за момче, така и за момиче, той ще бъде страхотен спомен в продължение на много години.

  • Размер на опаковката:140 h 195 w 35 d mm
  • Размер на продукта:130 h 185 w 30 d mm

Един луксозен албум за кръщене е винаги добра идея за подарък. Кръщавката е специален ритуал, но също и светъл празник за всяко християнско семейство, затова традицията повелява гостите на събитието да поднасят подаръци. Подаръците са основна част от нашата дейност и тук в Laser Boutique сме ги подбрали така, че поднасяйки ги, да се представите на нужната висота.

Изящен начин да съхраните спомените от Светото кръщение

Фотоалбумът е образец за качествена изработка. С твърдите си корици и нежна кожена подвързия, той притежава всички качества да се превърне в красива декорация на интериора. Предната корица е декорирана с панделка и сребърно мече. Можете да персонализирате подаръка си, като поставите снимка на кръщелника върху фронталната корица.

Удостоеното с луксозен албум за снимки кръщене е паметно събитие, затова е добре всички важни данни за ритуала да бъдат вписани на видно място. За целта производителят е определил специални полета на първата страница, където да се впишат имената на детето, датата, на която е проведено кръщенето и имената на кръстниците. Всеки, който има честта да разглежда снимките от празника, ще се информира за важните детайли от церемонията.

Защо е уместно да поднесете такъв подарък?

Подаряването на албуми за кръщене е актуална тенденция при подаръците. Не можете обаче да поднесете какъвто и да е фотоалбум на такова специално събитие. Албумът е желателно да бъде с дизайн и тематика, които недвусмислено подсказват неговото предназначение. Днес, когато всички имаме камери с висока резолюция на телефоните, е повече от лесно да запечатаме важните моменти в солидно количество от фотокопия.

Поднасяйки албума, декориран прекрасно, вие със сигурност ще предоставите чудесна възможност на родителите да съхранят снимките по най-добрия възможен начин. Малкият кръщелник след време ще може да стане съпричастен на събитието и дори повече – ще бъде горд притежател на албума. Възможно е да го показва на собствените си деца след време.

Унисекс дизайн – подходящ за момиченца и момченца

Нашият прелестен фотоалбум за кръщене е с унисекс дизайн, така че няма нужда да се притеснявате дали ще бъде подходящ за конкретното детенце, независимо дали е момиче или момче. Семплият и изчистен облик на изделието, бялата луксозна подвързия и декоративният елемент мече – всички тези детайли са подходящи за деца от двата пола.

Елегантният албум за снимки за кръщене позволява в него да се подредят прилежно до 24 броя фотографии с размер 15 х 10см. Всяка снимка ще бъде разположена на отделна страница, така че разглеждащият ги да може да се фокусира върху всеки детайл. Ниската цена и удобният начин да закупите перфектен подарък ни правят ваш верен приятел.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се