✪ Луксозни подаръци и сувенири за дома, стилен подарък за нов дом — Laser Boutique

Подаръци за дома и градината

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
55.00лв.
Миниатюрен часовник червена китара
Миниатюрен часовник червена китара
75.00лв.
Луксозен комплект за уиски
Луксозен комплект за уиски
105.00лв.
Метален часовник трактор
Метален часовник трактор
95.00лв.
Луксозна дървена кутия за вино
Луксозна дървена кутия за вино
60.00лв.
Сувенирен револвер Колт 1860 г.
Сувенирен револвер Колт 1860 г.
205.00лв.
Мъжки класически портфейл от естествена кожа гланц
Мъжки класически портфейл от естествена кожа гланц
65.00лв.
Кутия за бижута цвят пудра Rossi малка
Кутия за бижута цвят пудра Rossi малка
50.00лв.
Чаши за червено вино Bohemia Crystalite Лаура 220мл
Чаши за червено вино Bohemia Crystalite Лаура 220мл
75.00лв.
Бъчва с кранче и 6 чаши
Бъчва с кранче и 6 чаши
155.00лв.
Комплект от две чаши за кафе Целувката
Комплект от две чаши за кафе Целувката
62.00лв.
Статуетка влюбена двойка
Статуетка влюбена двойка
75.00лв.
Кутия за бижута в бял цвят Rossi малка
Кутия за бижута в бял цвят Rossi малка
55.00лв.
Кутия за бижута в сив цвят Rossi малка
Кутия за бижута в сив цвят Rossi малка
50.00лв.
Кутия за бижута в сив цвят Rossi средна
Кутия за бижута в сив цвят Rossi средна
70.00лв.
Кутия за бижута в цвят пудра Rossi
Кутия за бижута в цвят пудра Rossi
60.00лв.
Подаръци за дома и градината

С наближаването на Коледните и Новогодишните празници изпадаме в трескава подготовка на списъци с подаръците, които да си разменим с хората от близкия си кръг. Вероятно и вие се чудите какво този път да подарите на своите приятели, роднини, колеги, така че подаръкът да бъде полезен на цялото семейство. Не се тревожете, нашата колекция от страхотни подаръци за дома ще ви даде куп страхотни идеи.

Идеите ни са перфектни, също както самите продукти?

Разглеждайки продуктите, представени в раздела, вероятно се чудите как те биха могли да бъдат полезни? За много хора сувенирите са непотребни вещи – красиви, но нефункционални, което означава, че не притежават свойството да направят живота на едно семейство по-удобен и приятен. Ние категорично не смятаме така.

Един на пръв поглед не чак толкова полезен подарък за дома, какъвто е светещият LED орнамент или лампата от каменна хималайска сол, може изцяло да промени настроението в съответното помещение. През студените месеци хората прекарват повече време на закрито, а дългата ваканция ги кара да се насладят на домашния уют. Именно подобни дребни детайли могат да създадат специална отпускаща атмосфера.

Дори на пръв поглед тривиални приспособления като овлажнители и ароматизатори за въздух могат да се окажат изключително полезни. Отоплението на помещенията изсушава драстично въздуха в стаите, а това пък от своя страна създава проблеми с дишането. Празничното настроение ще се съхрани напълно, ако се подобрят условията за живот в помещенията.

Светещите сувенири за дома притежават свойството да успокояват и понижават нивата на ежедневния стрес. Може да се окаже, че подаръкът, който сте подарили на някого е спомогнал в семейството да цари, мир, любов и хармония. Децата им се радват, а възрастните, макар да не осъзнават защо, бързо се привързват към приятната магия на топлата и мека светлина.

Подобен ефект имат и изящните фоторамки. Конкретно за нашите можем да кажем, че са наистина изключително луксозни подаръци за дома. Когато семейните снимки са изложени на показ, и то не как да е, а по един естетичен и дори романтичен начин, душата на всеки член на семейството се стопля от спомените, неизбежно изникващи в съзнанието.

Статуетките са друг вид сувенири, способни да създадат артистична атмосфера в едно стилно обзаведено жилище. Повярвайте ни, едно невероятно красиво произведение на изкуството няма как да бъде безполезно. То носи точно толкова ползи, колкото и миксера, комплекта тенджери, тостера и супер модерната сокоизстисквачка.

Красивата творба храни душата, когато тялото е напълно заситено с храни и напитки. Ето защо ние направихме специална селекция на подаръците, които да изберете за нечие жилище или дворно пространство. Сред красивите ни артикули ще откриете идеалния подарък за нов дом, с който ще успеете да зарадвате новодомците.

Днес не се смята за много уместно на едно домакинство да се подаряват директно битови уреди и други домакински вещи. Такива могат да се подарят под формата на ваучер за покупка на определена стойност, така че собствениците на новия апартамент сами да изберат марката, вида, функциите и всички най-важни технически параметри на желания уред.

Часовникът – винаги необходим в едно жилищно пространство

Вероятно сте забелязали, че голяма част от продуктите в раздела са под формата на стенни и настолни часовници. Часовникът е практична вещ с ежедневно функционално приложение, но той може да бъде и наистина много стилен подарък за нов дом. Разполагаме както със стенни, така и с настолни модели, които могат да се поставят върху камини, секции, бюра, масички и всякакви мебели.

Имаме часовници за всеки интериорен стил, а също и по-нестандартни дизайни, съобразени с личните предпочитания на различните хора. В каталога ни ще откриете модели, създадени за меломаните, и такива за любителите на високите скорости и бързите мотори, за риболовците, за собствениците на земеделски стопанства – буквално за всеки.

Продукти, създаващи домашен уют

Традиционният подарък нов дом обикновено включва комплект готварски прибори и ножове, сервиз чаши, дъски за рязане, винени комплекти. Те задължително присъстват в продуктовия ни каталог, защото сред клиентите ни има и традиционалисти. И за да ви помогнем да излезете от клишето, ще гравираме всеки подходящ подарък за нов дом, за да стане той наистина мил и желан от вашите близки.

Бъдете уверени, че не само интериорните декоративни изделия радват сетивата и стоплят душата. Подобен ефект бихте могли да постигнете и с луксозен сервиз за вино, ракия, уиски, шампанско. В каталога ни са представени едни от най-изисканите сетове от чаши, изработени от висококачествен кристалин с 2.45% плътност. Такива не се срещат в масовите магазини, затова обезателно се възползвайте от страхотните ни оферти.

Един символичен подарък за нов дом би могъл да бъде изключително ефектна кокосова изтривалка с гравиран върху нея текст по ваш избор. Гравирането в този случай е задължително и включено в цената, но то е възможно за всичките ни подаръчни изделия.

В никакъв случай не се отказвайте от възможността да персонализирате подаръка си. През годините всяко семейство получава купища сувенири и полезни вещи, но незнайно защо, най-дълго се пазят и истински се ценят само онези, които носят индивидуален отпечатък и показват персоналното отношение на подаряващия.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се