Чаша за уиски с 3D надпис - "30" — Laser Boutique

Чаша за уиски с 3D надпис - "30"

Код на продукта: MS110

В наличност


Цена: 25.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Чаша за уиски с 3D надпис - "30" × 1 бр.

Цена: 25.00лв.
Поръчка с един клик

Чаша за уиски с 3D надпис - "30"

Помогнете на някой специален човек за Вас да вдигне наздравица за рождения си ден с тази луксозна чаша за уиски и подложка за чаша със сребърно фолио и кутия за подарък

30-тият рожден ден е преломен момент в живота на всеки човек. Точно тогава започва преходът от крехката младост към зрелостта, а подобно събитие си струва да се отбележи със специален подарък. Ние от онлайн магазин Laser Boutique ви предлагаме луксозна чаша за уиски с надпис „30”. По ваше желание можем да добавим допълнителен текст, гравиран по най-високите стандарти на това изкуство.

Поводът за подаръка няма да бъде забравен

Болшинството хора не си спомнят кой подарък по какъв повод им е бил поднесен, затова чашата за уиски, която ви предлагаме, е тематично декорирана с триизмерен надпис. Надписът недвусмислено показва юбилея, за който подаръкът е бил поднесен на съответния човек. Триизмерната структура на надписа допълва изискания облик на тази, на пръв поглед тривиална вещ.

Вероятно и вие, както много други хора смятате, че чашата (дори не сервиз) е твърде семпъл и изцяло практичен подаръчен продукт? Ние категорично твърдим, че грешите. Истината е, че почти няма мъж, който не харесва топлата кехлибарена напитка, създавана от векове от шотландските и ирландските майстори дестилатори. Няма и такъв, който не би се поласкал от мисълта, че има собствена чаша, от която да отпива любимото си питие.

Дизайнът на продукта е изключително стилен и елегантен, създаващ усещане за лукс и много висока класа. Чашата е придружена от също толкова луксозна подложка със сребърно фолио, върху която също е изобразен надписът „30”, само че вече и словом, и цифром. Триизмерният печат върху изделието създава илюзията за релеф и дълбочина.

Подаръкът ви ще пристигне при вас красиво и луксозно опакован, за да не се налага да се ангажирате с допълнителни дейности. Опаковането на подаръци не е по силите на всеки – то изисква творчески умения, каквито за жалост не всички притежаваме. Покупката на подаръци при нас ви пести време, нерви и средства.

Ние ви позволяваме да реагирате светкавично дори в последния момент, възползвайки се от нашата бърза доставка, озаглавена формално „поръчай сега, получи утре”.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се