Военна плочка - черна с възможност за гравиране — Laser Boutique
Разпродадено

Военна плочка - черна с възможност за гравиране

Код на продукта: ZER135

няма

Цена: 20.00лв.
Възможни варианти:

Добави гравиране:

Текст:
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Стоманен медальон - Черен Перфектен за рождени дни, Коледа, Свети Валентин или специален повод. Изглежда страхотно с персонализирано име или съобщение!

  • Размери на продукта - 25 х 52 х 1 мм

Много мъже са отявлени привърженици на стила „Милитъри”, при който военните нотки присъстват не само в облеклото, но и в аксесоарите. На такъв мъж си струва да подарите тази елегантна черна плочка, като не забравите да се възползвате от възможността да я персонализирате. Гравирането е включено в цената на изделието.

Интересен стил, който се забелязва

Мъжете все по-рядко носят класически бижута. Ако изобщо сложат някакво украшение, то трябва да акцентира върху тяхната мъжественост. Именно поради тази причина металните военни плочки добиха широка популярност като модерен мъжки аксесоар. Дизайнът им е взаимстван от американската армия, където са използвани за обозначаване персоналния номер на всеки военослужещ.

При производството на плочката в черно са спазени класическите пропорции по отношение на форма и големина. Различен е само цветът. Вместо класическият сребрист метал, това изделие има плътно матово покритие в черен цвят. Черното бижу изпъква върху кожата на мъже от европеидната раса и се забелязва отдалеч.

Цветът е универсален и подхожда на дрехи във всякакви цветове. Накитът може да остане незабележим единствено ако се носи върху черни и други тъмни дрехи. Плочката може да се окачи на сребърен или златен синджир, както и да се носи с кожена верижка или такава, изплетена от синтетични конци. Вариациите при този вид мъжки бижута са безброй.

Гравирането – начин да персонализирате своя подарък

Гравирането е съществена част от дейността на нашата компания. То ни позволява да ви помогнем да поднесете персонализирани подаръци, които са винаги най-обичани и високо ценени. Вместо персоналния номер на някой войник, с красиви букви можем да изпишем името на любимия ви мъж.

По отношение на това конкретно изделие идеите за гравиране не бива да се ограничават само до името. Бъдете креативни. Измислете нещо специално, което ще трогне мъжа, на който ще поднесете изделието. Това може да бъде специален символ, цифри с особено значение за вас и конкретния човек, или текст с мило послание.

Не забравяйте да ни предоставите текста за гравиране в съответното поле!

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се