✪ Сувенирен револвер Колт 1860 г. . на топ цена — Laser Boutique

Сувенирен револвер Колт 1860 г.

Код на продукта: 1007/L

В наличност


Цена: 205.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сувенирен револвер Колт 1860 г. × 1 бр.

Цена: 205.00лв.
Поръчка с един клик
  • размер: 37 см.
  • тегло: 1120 гр.

Чудесен подарък за юбилей на мъж, както и за всеки друг специален празник, е сувенирният ни револвер, реплика на модела от 1860г. Револверът Colt Army от 1860 г. заема почетно място в историята на огнестрелните оръжия и изигра решаваща роля по време на Гражданската война в САЩ. Отличен подарък за ценители на оръжията и колекционери.

Особености на дизайна

Проектиран от Самуел Колт, този перкусионен револвер е иновативен за времето си, включвайки патронник с калибър 44 и цилиндър с шест патрона. Colt от 1860 г. придобива популярност благодарение на своята надеждност, точност и възможност за бързо презареждане, което го прави предпочитан сред войниците от двете страни в Гражданската война.

Дизайнът на револвера залага на елегантна, опростена рамка и отличителен, набразден цилиндър, което го прави емблематично и лесно разпознаваемо огнестрелно оръжие от 19 век. Широкото му използване в армията и в дивия Запад затвърди мястото му в американската история и поп културата.

Защо да изберете този сувенир за подарък?

Сувенирна реплика на револвер Colt от 1860 г. има пълния потенциал да се превърне в уникален и значим подарък по няколко причини. На първо място, той ще се хареса на любителите на историята, колекционерите на оръжия и хората, които се интересуват от ерата на Гражданската война в САЩ.

Репликата позволява на отбрана категория хора да притежават част от историята, въпреки че не е оригинален артефакт. Майсторската изработка и вниманието към детайла в тази сувенирна реплика пресъздават с точност оригиналния дизайн, осигурявайки автентичен вид и усещане. Освен това репликата на Colt Revolver от 1860 г. е отличен подарък за почитателите на Дивия Запад.

Репликата на един култов револвер е осезаема връзка с една отминала епоха, позволявайки на хората да оценят майсторството и инженерството в огнестрелно оръжие, изиграло ключова роля в американската история. И накрая: сувенирна реплика на револвер Colt от 1860 г. е страхотен подарък поради историческото му значение, автентичен дизайн и способността му да пленява въображението на мъжете с афинитет към старите огнестрелни оръжия.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се