✪ Часовник въдица с риба, подарък за мъж риболов на топ цена — Laser Boutique

Часовник въдица с риба

Код на продукта: W2777

В наличност


Цена: 90.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Часовник въдица с риба × 1 бр.

Цена: 90.00лв.
Поръчка с един клик
  • Черен часовник въдица с риба.
  • Този черен метален часовник внася алтернативен стил в дома ви.
  • Перфектен подарък за любител на риболова.
  • Със своя винтидж стил часовника и римските цифри ще изглежда идеално във всеки дом.
  • Размер на продукта: 325 х 260 х 100мм.

Броят на запалените риболовци сред силната половина от населението на земята не е никак малък. Господата, чиято най-голяма страст е риболовът, ще бъдат очаровани от един стилен и идеен подарък, какъвто е този прекрасен часовник риба. Изделие, пленяващо с прецизно изработените си детайли, отправящо вместо вас пожеланието: на въдицата на рибаря винаги да се хваща най-достойният екземпляр.

Идеалният настолен сувенир

Сувенирите са важна детайл от интериора на всеки дом. Част от тях са закупени от самите обитатели, за да им напомнят за посетените през годините екзотични дестинации, а други са получени под формата на подаръци. Вторият вид, подаръчните сувенири, не винаги допълват домашния декор. За да бъде подаръкът ви приет като достойно украшение, той трябва да носи в себе си специален смисъл и символика.

Сувенирът на риболовна тематика ще трогне всеки посветен рибар и гарантирано ще заеме достойно място сред другите декоративни вещи в дома му или работния кабинет. Рибарите мечтаят за риболовни приключения дори на работното си място, така че въпросният часовник може да се окаже също заслужена награда от колегите в офиса за добрите служебни постижения.

Винтидж дизайн, създаващ усещане за антика

Дизайнът на сувенира подсказва, че той би бил идеалният декоративен елемент за бюро. Широката основа осигурява стабилност на металната конструкция. Уникалният винтидж стил се съчетава чудесно с тематичната скулптура. Циферблатът на часовника е със класическите римски цифри, което създава усещането, че тази стилна вещ е също и много стара.

В случай че търсите оригинален подарък за мъж на тема риболов, този изящен настолен часовник е едно от страхотните ни попадения. Статуетката, оформена като устройство за отчитане на хронологичното време, е майсторски изработена. Въдицата е изпипана до най-дребния детайл, като не липсват дори макара и влакно. Рибата е пресъздадена по изключително умел начин.

Важна част от дейността ни е гравирането на подаръчните продукти, така че не пропускайте да се възползвате и от тази наша услуга. По ваше желание можем да гравираме мило послание, което да повиши още повече сантименталната стойност на подаръка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се