✪ Термометър Galileo и буреносно стъкло на топ цена — Laser Boutique

Термометър Galileo и буреносно стъкло

Код на продукта: G102

В наличност


Цена: 135.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Термометър Galileo и буреносно стъкло × 1 бр.

Цена: 135.00лв.
Поръчка с един клик

Голям термометър с махагонова стойка.

Освен термометър има и часовник, барометър и буреносно стъкло.

Течността остава прозрачна в спокойно състояние, със скрежноподобни образувания на дъното, ако навън грее слънце и е сравнително топло. Ако обаче ще настъпи застудяване или ще завали сняг, дори и в момента денят да е ясен, в горната част на течността се оформят млечни облаци.

Този термометър съдържа малки стъклени съдове с различна плътност, които показват температурата.

Тъй като температурата се променя през деня, поплавките се покачват или падат за да показват температурата.

Той е кръстен на Галилео Галилей, който откри принципа, че плътността на течностите се променя в зависимост от температурата.

Размер на продукта: 180 х 110 х 40мм.

Всеки мъж би се трогнал дълбоко, ако му подарите термометър на Галилео на какъвто и да е празник. Предлагаме ви един оригинален уред, който използва принципите на Галилей за смяна на плътността на течностите под въздействие на околната температура. Чудесен аксесоар за офис и дори за бюро, който ще направи горд бъдещия си притежател.

Функции на уреда

Тук определено имаме мултифункционален уред за измерване различни показания на околната среда. Продуктът е с много стилен и достолепен махагонов дизайн – чудесно допълнение към кутия за пури Хумидор, закупена също от нашия онлайн магазин. Защо термометърът Galileo е страхотна добавка за хумидор? Нека обясним:

Сред функциите на този уникален измервател влизат температура и атмосферно налягане. Според плътността на течностите в двата цилиндъра, се добиват данни и за нивото на влажността. Всички тези показатели имат пряко отношение към качеството на пурите. Освен това, дизайнът на кутиите ни за пури е сходен с този на превъзходното приспособление, представено тук.

Уредът използва така нареченото буреносно стъкло. Това е древен тип метео станция, която дава точни прогнози за промени в климата чрез преминаване на течността от бистро състояние в слънчево и топло време в скрежоподобно/млечно при предстоящо захлаждане и валеж. Термометърът на Галилео е малко познат на широката аудитория, поради което смятаме, че ще бъде много интересен подарък.

Луксозен продукт, който всеки мъж ще хареса

За разлика от дамите, господата не се впечатляват от дрехи и аксесоари, поднесени като подаръци. Те харесват интересните идеи, които стоят зад предметите, които им подарявате. Всеки мъж би оценил високо жеста ви, ако му поднесете термометър на Галилео по повод повишение в службата, нов офис или за личен празник.

Мултиметърът е базиран на древни методи за измерване на физични величини – това вече го прави достатъчно интересен, за да впечатли всеки достатъчно образован мъж. Визията на продукта е не по-малко впечатляваща. Тук имаме комбинация от махагон и стъкло с позлатени метални детайли. Чудесен сувенир за дома, офиса или личния домашен кабинет на мъжа.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се