Сувенирен Топ Наполеон 1806г. — Laser Boutique

Сувенирен Топ Наполеон 1806г.

Код на продукта: 420

В наличност


Цена: 75.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Сувенирен Топ Наполеон 1806г. × 1 бр.

Цена: 75.00лв.
Поръчка с един клик

Сувенирен Топ Наполеон 1806г.


Описание: 
размер: 17 см.
тегло: 470 гр.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се