✪ Запалка Pierre Cardin на топ цена, запалки за подарък — Laser Boutique

Стилна запалка Pierre Cardin

Код на продукта: MF017SB

В наличност


Цена: 45.00лв.
Възможни варианти:

Цветове:Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Стилна запалка Pierre Cardin × 1 бр.

Цена: 45.00лв.
Поръчка с един клик
  • Елегатна запалка Pierre Cardin.
  • Ветроустойчива запалка. Клапан за многократно зареждане (зарежда се с газ за запалки).
  • Материал: неръждаема стомана и пластмаса. Размер: 6 x 3.5 см. Тегло: 103 гр.
  • Предлага се в луксозна кутия.
  • Гаранционен срок: 2 години

На родния пазар не се намират лесно оригинални Pierre Cardin запалки, но в нашия онлайн магазин за подаръци този артикул е добре представен. Запалката е тривиална и практична вещ, каквато дори непушачите гледат да имат под ръка. Когато обаче тя е представена под формата на изящен марков сувенир, от нея става перфектен подарък. Това стилно бижу може би ще ви избави от притеснението какво да подарите на любимия мъж или на скъп приятел.

Качество, удобство, лукс

Луксозният подарък няма равен на себе си, независимо от неговото предназначение и материална стойност. Запалката може да се превърне в повод за гордост за нейния притежател, стига да се отличава с класа, с привлекателен дизайн и отлично качество. Именно това ви предлагаме на тази страница на продуктовия ни каталог.

Качеството в случая се изразява в отличните характеристики на материалите и майсторската изработка. Запалката Pierre Cardin е с метална конструкция, което подсказва за нейната здравина и предпоставки за дългосрочно използване. Забравете евтините пластмасови приспособления за запалване, които се разпиляват на парчета след всяко неволно изпускане или изпадане от джоба. Това не са запалки за подарък.

Ергономичният дизайн на изделието ще създаде невероятно удобство по време на използване. Масивната запалка ляга перфектно в мъжката ръка и улеснява възпроизвеждането на пламък. Тук, обаче класическият пламък липсва, защото устройството е ветроустойчиво – едно от най-умните изобретения на човека. Всеки, който се е опитвал да си запали цигара на открито при силен вятър, знае какво имаме предвид.

Ветроустойчив пламък на запалката

Луксозната запалка Pierre Cardin пали винаги, включително при екстремно време. Снабдена е с клапан за многократно зареждане с газ, така че да се ползва постоянно и максимално дълго. И понеже тук имаме един прекрасен подаръчен продукт, препоръчваме ви да персонализирате подаръка, като ни поръчате да го гравираме.

Запалката Пиер Карден се доставя в луксозна подаръчна кутия – готова за поднасяне. Нашата цел е да ви улесним при покупката на подаръци и да ви помогнем да се представите на нужната висота.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се