✪ Комплект от портфейл и мъжки колан Pierre Cardin на топ цена — Laser Boutique
Разпродадено

Комплект от портфейл и колан Pierre Cardin

Код на продукта: PCL045H5

няма

Цена: 130.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик

Луксозен комплект, който съдържа портфейл и колан, съчетани със стилна кутия Pierre Cardin.

  • Портфейлът и коланът са изработени от естествена кожа.
  • Размери на портфейла: 12/ 9,5см.
  • Размери на колана: 130см.

Предлагаме ви един луксозен подаръчен комплект Pierre Cardin портмоне и колан, с който ще трогнете всеки мъж, независимо от неговата възраст и стил на обличане. Марковите аксесоари са важен детайл от облеклото. Те позволяват на мъжа да покаже изискан стил и класа. Това е продукт, който ще получите в красива опаковъчна кутия – напълно готов за поднасяне.

Полезни аксесоари, които ще бъдат използвани ежедневно

Ако все още се колебаете какво да подарите на любимия мъж за Свети Валентин или за рождения му ден, при нас ще намерите богат избор от подаръчни стоки. Ако в ума ви се върти марков продукт, то комплектът, представен тук, е точно такова решение. Отложете покупката на скъп марков парфюм за по-маловажен повод. Ние ви предлагаме нещо много по-добро, което ще се използва дълго и ежедневно.

Сетът от портфейл и колан включва два персонални продукта, които всеки човек използва в ежедневието. Плащането на сметки ще дава възможност на мъжа, получил подаръка, да покаже висока класа. При всяко плащане на сметка или покупка, любимият ви ще си спомня за вас и отличния ви вкус. Околните ще бъдат възхитени от качеството и марката на портфейла му.

Коланът е основен аксесоар за всички представители на силния пол. Независимо дали се обличат спортно или носят строг бизнес костюм, те имат нужда от полезното приспособление за поддържане на панталона около талията. Дори панталонът да е по мярка, коланът изпълнява функцията на стилна добавка към облеклото.

Естествена кожа – качество и дълготрайност

Двете изделия, включени в комплекта, са изработени от висококачествена естествена кожа в изискан черен цвят. Натуралният материал е по-здрав и устойчив на износване. Мъжът, който носи и използва аксесоари от истинска кожа показва на околните добър вкус и елегантна визия.

И двата елемента на луксозния комплект мъжки колан и портфейл Pierre Cardin носят щампа с името на марката. Ще ги получите в красива опаковъчна кутия в черно и червено – класическа мъжка комбинация от цветове. От вътрешната страна на капака отново е изобразено логото и името на марката.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се