✪ Кожен гравиран портфейл, портфейли с включено гравиране на топ цена — Laser Boutique

Кожен портфейл с включено гравиране

Код на продукта: W-005

В наличност


Цена: 80.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Кожен портфейл с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 80.00лв.
Поръчка с един клик
  • Кожен портфейл с RFID защита на картите.
  • 6 отделения за общо 12 карти.
  • Среден отделен джоб за банкноти.
  • Включено е лазерно гравиране.
  • Може да стане един чудесен персонален подарък.
  • Материал: Еко кожа.
  • В луксозна подаръчна кутия с размери: 128 х 103 х 6мм.

Да поднесеш стилен и елегантен гравиран портфейл е хитът сред подаръците в последните няколко години. С една доста сложна, но изпълнена майсторски от нас манипулация, една съвсем практична вещ ще придобие сантиментална стойност за нейния бъдещ притежател. В конкретния случай имаме не просто един първокласен и супер функционален продукт, а начин да накарате някого да се почувства наистина специален.

Качеството повишава стойността на милия ви жест

Мъжкият портфейл, който ви предлагаме, е едно първокласно изделие. Дизайнът му е класически, позволяващ прегъване, така че портмонето да не заема излишно място в джоб или в класическа мъжка чанта. Изработен от висококачествена еко кожа, портфейлът създава усещане за класа и лукс.

Едно от специфичните качества на изделието е наличието на RFID защита на дебитни и кредитни карти. Радиочестотната идентификация, на която са базирани банковите карти създава огромно удобство, но крие и някои рискове. С подходящата техника, криминалният контингент успява да копира персоналния идентификационен код на съответната карта, при това от дистанция.

Нашият супер елегантен кожен портфейл ще спести на своя притежател излишни неприятности, като в допълнение ще му създаде огромно удоволствие при ежедневно използване и високо самочувствие. Моделът разполага с 6 отделения за общо 12 броя карти. Налично е и самостоятелно отделение за банкноти в средната част на изделието.

Банкнотите се съхраняват прегънати след сгъване на портфейла, но без да се мачкат. Различните отделения за съхранение на различни платежни средства улесняват използването. Притежателят на този изискан аксесоар ще организира прецизно своите средства за разплащане и по този начин ще намира бързо нужната му банкнота или карта, когато му предстои някакво плащане.

Услугата гравиране на портфейли е дейност, чрез която ние от Laser Boutique, ви позволяваме да правите персонализирани подаръци на хора, които високо цените или обичате до полуда. Не се отказвайте от възможността да поднесете един наистина уникален подарък, какъвто няма никой друг мъж по света, при това неговото персонализиране ще бъде напълно безплатно.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се