Златна гривна с червен конец и Кръгла плочка с надпис буква за гравиране — Laser Boutique

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране

Код на продукта: 99474-1

В наличност


Цена: 100.00лв.
Възможни варианти:

* Размер:
Цвят на конеца :
Текст:
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране × 1 бр.

Цена: 100.00лв.
Поръчка с един клик

Златна гривна / 585-14к/ с червен конец - Кръгла плочка с включено гравиране 

  • Проба: 14Кт- 585;
  • Цвят сребро: жълто злато;
  • Размери: диаметър -1см.
  • Сертификат за качество и произход;
  • Подаръчна опаковка - готово за подарък;

По желание може да се гравира, като нашият екип ще се свърже с вас за уточняване на текста, който искате да бъде гравиран.

Инструкции за гравиране:

Моля, добавете буква в предоставеното поле.

Предлагаме ви червен конец със златна плочка – не просто красив ювелирен продукт, а чудесна идея за подарък на специален човек. Плочката може да се гравира, което ще направи подаръка ви персонализиран и следователно много по-специален от всички останали. Подарете един мощен амулет на мъж, жена или дете.

Гривна-амулет с името на нейния притежател

Гривните от червени конци са модерно бижу, но също и традиционен амулет за нашите географски ширини. Конците в червен цвят са връзвани на ръцете на малки деца още от древността, за да защитят крехките създания от урочасване  да им донесат късмет. Днес този персонален талисман може да се разглежда и като моден аксесоар.

Много ювелирни компании започнаха да произвеждат такива амулети, добавяйки красиви златни и сребърни акценти. Акцентът в тази гривна с червен конец е златна плочка с надпис. Това я поставя на по-високо ниво от изделията, предлагани масово по сергии и пазари. Детайлът е изработен изцяло от класическо жълто злато 14 карата - проба 585.

В цената на изделието е включено гравиране, защото именно надписът е това, което ще го направи уникално и ще го превърне в безценен персонален подарък. Върху плочката можем да гравираме име, инициали, символ или друг текст, който ни предоставите. За да изпълним задачата, трябва да ни предоставите текст за гравиране в съответното поле.

Подходяща за възрастни и деца

В случай че изберете гривната със златна плочка с буква за подарък, то трябва да знаете, че тя се предлага в няколко варианта: за мъже, жени, деца и за бебета. Предназначението определя размера на бижуто, като големината на всяко изделие може да се регулира, за да пасне най-добре на ръката.

Гривната със златна плочка за гравиране също така може да се избере в различен цвят: червен, розов или черен конец. Червеният цвят е класически амулет и подходящ за закрила на малки деца. Розовият конец е подходящ за малки момичета, а черният е най-често търсен при избор на мъжки подарък. Необходимо е да маркирате избора си при създаване на поръчка.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се