✪ Стилен мъжки комплект на топ цена — Laser Boutique

Стилен мъжки комплект

Код на продукта: BS-1149

В наличност


Цена: 65.00лв.
Възможни варианти:

Текст:
Добави гравиране:

Кол-во:
     
Лесна поръчка

Стилен мъжки комплект × 1 бр.

Цена: 65.00лв.
Поръчка с един клик

Стилен мъжки комплект съдържащ бележник A5 и портфейл от еко кожа съчетани с метална химикалка. Подаръчната визия се допълва от красивата черна кутия..

Сет, създаден специално за любителите на приключенията

Хобито на един мъж е неговата втора природа. Някои мъже са страстни почитатели на лова и риболова, други обичат плаването с яхта, а трети – да покоряват най-опасните планински върхове. На всички тях този комплект ще се хареса изключително много, защото е създаден за мъжете, които не се страхуват от предизвикателствата на дивата природа.

Ножът от комплекта определено ще влезе в употреба, а може би дори джобният часовник, въпреки неговия ретро дизайн. Ключодържателят със сигурност ще се използва ежедневно както в градска среда, така и при пътувания към дълго планираната екзотична дестинация. Обезателно поръчайте гравиране на всеки от елементите на комплекта, за да напомнят за милия ви жест ежедневно.

Всеки компонент на луксозния сет е изработен от метал, който е допълнително обработен, така че изделията да придобият старинна визия. Кой мъж не обича антиките, които създават усещането, че са завещани от някой пра пра дядо. Ретро дизайнът на часовника не бива да ви заблуждава. Под черупката му се крие модерно сърце от здрави съвременни механизми.

Луксозна махагонова кутия, подобаваща на съдържанието

Комплектът се предлага в луксозна махагонова кутия, както подобава на предмети с толкова висока естетическа, и евентуално сантиментална стойност. Вътрешността на кутията е облицована с черен сатен. На фона на тъмната лъскава материя, металните части на ценните предмети се открояват още по-ярко.

Отново напомняме да се възползвате от възможността за гравиране на подаръка. Това ще го направи много по-ценен за неговия получател. Ще му подскаже, че сте вложили старание и много любов в избора на конкретния продукт и в неговото персонализиране.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се