✪ Оригинален подарък за мъж ✪ идеи за луксозни и стилни подаръци за мъже — Laser Boutique

Подарък за мъж

Изглед: Списъчен Табличен
Изглед: Списъчен Табличен
Ред:
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
Стенен часовник с вилица и лъжица във винтидж стил
55.00лв.
Щипка за пари Pierre Cardin
Щипка за пари Pierre Cardin
30.00лв.
Мъжко колие с военна плочка от стомана и възможност за гравиране
Мъжко колие с военна плочка от стомана и възможност за гравиране
20.00лв.
Люлката на Нютон 14x18см
Люлката на Нютон 14x18см
75.00лв.
Тънка черно и златно запалка Pierre Cardin
Тънка черно и златно запалка Pierre Cardin
45.00лв.
Миниатюрен часовник червена китара
Миниатюрен часовник червена китара
75.00лв.
Вертикален портфейл за карти HUGO BOSS
Вертикален портфейл за карти HUGO BOSS
105.00лв.
Луксозен комплект за уиски
Луксозен комплект за уиски
105.00лв.
Вертикален портфейл Hugo Boss
Вертикален портфейл Hugo Boss
135.00лв.
Папка A4 HUGO BOSS
Папка A4 HUGO BOSS
165.00лв.
Метална люлка на Нютон
Метална люлка на Нютон
85.00лв.
Запалка лукс
Запалка лукс
50.00лв.
Запалка Pierre Cardin
Запалка Pierre Cardin
75.00лв.
Стилна запалка Pierre Cardin
Стилна запалка Pierre Cardin
50.00лв.
Метален часовник трактор
Метален часовник трактор
95.00лв.
RFID Портфейл за пътуване
RFID Портфейл за пътуване
50.00лв.
Подарък за мъж

Да избереш идеалния подарък за мъж е също толкова сложно, колкото да намериш наистина прекрасен дар за някоя жена. Мъжът трудно би могъл да бъде приятно изненадат, понеже неговата емоционалност е скрита дълбоко под повърхността. Понякога нямаме никаква идея какво би трогнало любимия човек, поради това подаръците за силната половина от човечеството е добре да се купуват от специализирани магазини, какъвто е нашият - Laser Boutique.

Къде се крие сложността на правилния избор?

Вероятно и вие, както милиони други жени по света, всяка година преди специалния ден си блъскате главата в опит да измислите какво да подарите на своя съпруг, баща, брат, приятел, колега? Да, именно идеята е сложната част от задачата. Пазарът ни позволява лесно да реализираме начертания план.Ето защо имаме основание да смятаме, че предлагаме не просто страхотен избор от мъжки подаръци, а най-вече страхотни идеи.

Селекцията на артикулите, представени в тази категория обикновено минава под мотото „ Не на рутината – Да на оригиналността!”. Знаем, че всяка Коледа, Свети Валентин и за всеки личен празник се колебаете между интересното и практичното. Поради това ние сме подбрали подаръчните си продукти така, че хем да бъдат супер интересни и необичайни, хем да намират практично приложение в ежедневието.

За да ви улесним в намирането на подходящия оригинален подарък за мъж, е редно на първо място да ви посочим кои грешки не бива никога да допускате. Ясно е, че целта ви е да изненадате приятно съответния господин, но понякога в опитите си жените могат да постигнат обратния ефект. И ако решението какво да подарим на близък член на семейството е малко по-лесно, то намирането на подходящо решение за празника на приятел или колега може да се превърне в проблем.

Препоръчваме ви по никакъв начин да не подарявате неща, които биха могли да наранят мъжкото достойнство и да се изтълкуват като неприятен намек. Например, изцяло погрешно е да подарявате на много слаб, а още по-лошо, на човек с наднормено тегло абонаментна карта за фитнес клуб. Добрите ви намерения могат да се изтълкуват погрешно. Сякаш казвате на човека да влезе във форма, а това определено ще развали празника.

Същото се отнася и за напълно неуместните идеи за подарък за мъж, например дезодорант (който може да се приеме като намек за лоша миризма) или крем за бръснене. Дори да е сигурно, че въпросната личност няма да предположи нищо подобно, не бива да рискувате. Чорапи и долно бельо – подобни неща не бива да подарявате на съпруга си на важен празник, а още по-малко пък на колега, независимо колко ви е близък.

Полезни в ежедневието и дребни интимни принадлежности също не са особено добра идея. Мъжът може сам да си купи комплект инструменти, къмпинг аксесоари и други необходими вещи. Макар да сте ангажирани с подновяването на бельото на съпруга си, недейте да използвате специалните поводи, за да му купите нов потник, чорапи, боксерки.

Семейният живот е изпълнен с битовизми и рутина, затова не принизявайте и важните празници. Напротив, те са повод да върнете романтиката в живота си, макар и само за ден. Създайте на мъжа положителни емоции, накарайте го да се почувства специален. Не подарявайте обикновени и евтини неща. Изберете си продукт от колекцията ни с луксозни подаръци за мъже.

Уважавайте мъжа, на когото искате да направите мил жест. Забравете за чаши, сувенири, фигурки и други предмети, нямащи никаква стойност, освен ако не са красиво гравирани. Всички тези опции изглеждат така, сякаш сте купили първото нещо, привлякло вниманието ви на някоя улична сергия. Тук ви предлагаме супер стилни подаръци за мъже, от които да избирате – гравиран кожен портфейл, копчета за ръкавели, кутия за пури и т.н.

Истината е, че не съществува общовалидна рецепта, която да следвате, защото мъжките желания, мечти и интереси са много различни. Перфектната стратегия е да заложите на нещо специално, подбрано с мисълта за човека получаващ подаръка. На мъжа ще му бъде приятно да разбере, че някой е мислил за него, но първо е обърнал внимание на нещата, които силно го вълнуват.

Качеството има значение

Прехвърляйки в главата си различни идеи за подарък на мъж, е важно да разберете, че мъжете държат изключително много на качеството. Неуместно е да купувате имитации, затова ако парите не ви достигат за оригинален марков продукт, изберете нещо по-семпло и с друго предназначение, но обезателно да бъде от качествени материали и майсторски направено.

Всичко, подлежащо на гравиране в каталога ни е добре дошло, защото гравюрата показва лично отношение и внимание към съответния индивид. Майсторът на домашното барбекю ще оцени подобаващо един луксозен комплект прибори за скарата, стига да е с отлично качество, добре опакован и гравиран с името /инициалите му.

Асортиментът ни включва единствено продукти на престижни марки, подбрани специално за най-взискателните господа. Особено подходящ подарък за мъж, ценител на виното, са комплектите ни с аксесоари за вино, подредени в изящна дървена кутия с кадифен интериор. Мъжът обича да прави нещата по правилния начин – да сервира виното с точната температура, да отвори бутилката с качествен тирбушон и т.н.

В подаръка трябва да са вложени не само пари, но преди всичко мисъл. Изборът на подарък за любимия мъж изисква познаването на неговите хобита и страсти. Ако мъжът обича туризма, удобна нова раница, палатка или мултифункционален джобен инструмент ще му свършат работа. Обезателно гравирайте предмета – вложете нещо лично от себе си и жестът ви ще направи подаръка наистина скъп, харесван и желан.

Осигурете типично мъжки забавления

Превъзходната ни колекция с уникални подаръци за мъже предлага оптимално разнообразие от настолни игри. Силният пол е във вечно съревнование помежду си, затова не отказвайте да доставите подобно удоволствие на обичания човек. Луксозните ни комплекти с карти за игра, зарове, шах и дори баскетбол за маса ще направят мъжките сбирки интересни и чакани с нетърпение.

От съпруга не бива да се очаква да бъде единствено полезен в домакинството и семейните дела. С подаръците си за различните поводи можете да му покажете, че цените и уважавате личното му време. Игрите ни са истинско произведение на изкуството, подходящи за господа от всяка социална прослойка и възраст – бащи, синове, преки началници.

Силният пол също не е безразличен към накитите

Модерният представител на силния пол демонстрира отношение към своята визия, и следователно бижутата заемат важна част от елегантния му „Outfit”. Мъжкият накит е представен в каталога ни от най-стилните и класни екземпляри. От раздела можете да изберете красива мъжка гривна от черна естествена кожа с магнитна закопчалка, както и уникален медальон. Металните закопчалки на гривните по желание ще бъдат гравирани. Силно препоръчваме да го направите.

Работата на любимия ви изисква той да се облича официално? Значи лесно ще изберете подаръка. Разгледайте класните ни комплекти от копчета за ръкавели и щипка за вратовръзка. Сред тях ще попаднете на изделието, което е идеално за „него”. Гравирайте инициалите му върху тях и няма да има по-поласкан човек на земята.

Освен с кожени, разполагаме и с гривни изцяло от метал със сребърно покритие. Те са по-стилното ни предложение, подходящо за господата с афинитет към елегантния стил в облеклото. Кожените модели са по-универсални – идеални за рокери, спортни натури и интелектуалци. Гривната е един супер интересен подарък за мъж, стига дизайнът ѝ да пасва на стила на рожденика.

Ключодържателят също би могъл да се приема за бижу, макар предназначението му да е доста тривиално. Ключовете от дома и от колата са вещи, които ежедневно се намират в ръката на мъжа. Върху какъв вид приспособление ще бъдат окачени има значение не само за него, но и за вас. Нека съпругът ви се гордее с ключодържателя, подарен му от вас. Не ви е нужен повод за да го подарите – направете го просто, защото го обичате.

Разполагаме с изключително интересни дизайнерски решения при ключодържателите. Формите и размерите са най-разнообразни, така че всеки да намери онова, което се вписва в представите му за стил, класа и естетика. Сетовете от марков ключодържател и калъф за документи с логото на любимата марка автомобили, пък са сред супер елегантните ни артикули.

Защо да посещавате магазина ни преди важни празници?

Подаръците са нещото, което всички обичаме, независимо дали ги получаваме или поднасяме. Последният месец от годината протича под мотото „пазаруване”, а вие желаете да избегнете тълпите от хора в търговските центрове. Разумно решение от ваша страна – не е нужно да си го причинявате. Ние сме тук ежедневно и ви очакваме с нови и все креативни идеи за мъжки подаръци.

От раздела имате възможност да намерите чудесен подарък за баща, защото асортиментът ни е подбран така, че да има подходящи решения за господата от всяка възраст. В мола опциите се простират до тривиалните неща – шалове, пуловери, пантофи. Нашите изделия са с интересен характери и преди всичко – могат да бъдат персонализирани.

Осигуряваме не просто място за пазаруване, а нужното ви удобство. Тук никой няма да ви пречи да разглеждате артикулите, включително да се връщате отново на даден продукт, да сравнявате цени. Не се интересуваме как сте облечени и не ви съдим затова, че сте тръгнали на покупки, без да имате ясна представа какво точно търсите.

Спестяваме ви допълнителните ангажименти. Оригиналните ни подаръци за мъже пристигат при вас луксозно опаковани, за да не ви се налага да прахосвате време и средства за второкласни и банални подаръчни опаковки. Задължително се възползвайте от възможностите на лазерното гравиране, предлагани от нас. Индивидуалното отношение е онова, което стопля сърцето, а не вещите.

×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се