Картина дървото на живота за подарък — Laser Boutique
Разпродадено

Италианска посребрена картина - Дървото на живота

Код на продукта: CAM472

няма

Цена: 220.00лв.
Кол-во:
     
Поръчка с един клик
  • Дървото на живота
  • Размери: 38 * 34.5 см.
  • Италианска посребрена картина

Предлагаме ви посребрена италианска картина Дървото на живота – подарък за всеки повод, с който просто няма да сгрешите. Поднесете на юбилей, на новодомци или на младоженци. Подаръкът ви е неангажиращ, но същевременно ще се превърне в красива декорация за дома, офиса, лекарския кабинет и т.н.

Дърво, което крие в себе си силна символика

Традицията на новодомци или рожденици да се подаряват икони остана далеч в миналото. Днес не всеки е религиозен и с подобен дар можете да постигнете обратен на очаквания ефект. От друга страна, една картина, изобразяваща митичното дърво, е винаги удачен вариант. В този митичен образ е заложена силна символика. Самото изображение напомня за вечния живот.

Посребрената картина Дървото на живота е начин да пожелаете на скъп човек дълголетие и безсмъртие. Безсмъртието няма как да се отнася към физическото съществуване на човека, затова чрез този символ, хората обикновено се пожелават безсмъртие на духа. Чрез делата си и своето потомство, хората стават безсмъртни и това е достатъчна утеха за преходността на физическата ни обвивка.

Самата картина е нарисувана много изящно по традициите на модерното изкуство. В изображението са вмъкнати и други символични детайли – такъв детайл е календарът. Той ни напомня, че дните ни са преброени и не бива да пропускаме важните моменти. Тук не ви предлагаме просто красива творба, а произведение, което да напомня ежедневно на бъдещия си притежател, че животът трябва да се живее пълноценно и качествено.

Картината – нещо, което ще напомня за вас

Символичният подарък Дървото на живота би могъл да бъде под формата на красива творба на добър съвременен художник. Картините не са отживелица и все още стените на много домове, офиси и други работни пространства са декорирани с тях. Те не просто оживяват пространство, но създават настроение. Тази конкретна рисунка ще настрои нейния собственик на философска вълна.

Картината, окачена на стената е предмет, който ще носи частица от вас и ще бъде виждан ежедневно. Чрез нея вие ще бъдете често в мислите на човека, комуто сте я подарили. Ще присъствате в интериора и личното му пространство, а това е гаранция, че никога няма да бъдете забравени.

Вместо скъпи маркови парфюми и други вещи с преходно предназначение, инвестирайте в изкуство. Конкретното произведение пленява всички естети с майсторския си рисунък, пищния си колорит и с невероятната си символика. Животът е това, което в крайна сметка ценим най-високо. Нека този факт стои окачен на стената и никога не бъде забравен.

Цена, която си заслужава да платите

Картината Дървото на живота е сувенир с висока художествена и сантиментална стойност. Посребрените релефни детайли ще я отличат от всички останали картини, притежавани от човека, на когото ще я подарите. Нейното излъчване се доближава до това на иконите, но без да обременява с изискването за вяра в една религиозна доктрина.

Дървото на Живота е картина, в която си заслужава да инвестирате пари, защото изкуството трябва да бъде ценено и обичано. Цената, която ви предлагаме, е изключително изгодна за произведение с отлични характеристики и високо качество. За изработката са използвани специални материали, включително благороден метал. Всеки детайл е изпипан до съвършенство, затова си заслужава да поръчате картината, без да се колебаете.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се