Фотоалбум 40-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см

Фотоалбум 40-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см

Код на продукта: FL29940

В наличност


Цена: 55.00лв.
Кол-во:
     
Лесна поръчка

Фотоалбум 40-ти рожден ден за 80бр. снимки с размер 10х15см × 1 бр.

Цена: 55.00лв.
Поръчка с един клик
  • РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 206 h 183 w 48 d mm
  • РАЗМЕРИ НА ПРОДУКТА: 175 h 185 w 35 d mm

40-ият рожден ден е преломен момент в живота на всеки човек. Той бележи краят на младостта и навлизането в зрелостта. Предлагаме ви един тематичен подарък за този специален празник – луксозен фотоалбум 40-ти рожден ден с твърди корици и илюстрирана подвързия. Сувенир, който ще събере всички най-важни спомени за един скъп на сърцето ви човек.

Албумът – книга за спомени, която всички пишем сами

Защо да подарите фотоалбум на рожденик? Не е ли това твърде тривиален и скромен подарък? Може би такива мисли вълнуват болшинството от нашите клиенти, затова бързаме да ги уверим, че албумите са нещо, което почти всеки човек пази с обич и прелиства редовно. Фотоалбумът е книга за спомени, която ни връща към най-специалните и емоционални моменти.

Няма по-подходящ момент за поднасянето на такъв подарък от 40-я рожден ден. Това е време за равносметка и тъга по отминаващата младост. В албума ще бъдат събрани всички най-интересни снимки от тържеството, а може би и фотографии, проследяващи други важни моменти – семейни празници, пътувания и незабравими моменти с децата.

Не се колебайте да подарите фотоалбум на рожденик, който чества четири десетилетия на този свят. Когато продуктът е толкова изящен, той лесно ще се превърне в ценна семейна реликва и в централна фигура на домашния декор. Не забравяйте да добавите посвещение на вътрешната страница. Милите ви пожелания ще трогнат получателя на подаръка и ще го карат да си спомня за вас всеки път, когато отвори албума.

Качество и естетическа стойност

Фотоалбумът „40-ти рожден ден” е висококачествено луксозно изделие. Той е изработен от първокласни материали и илюстриран пищно с надписи и рисунки. Бялата подвързия ще му помогне да изпъкне на всяка лавица или на холната секция. Предназначен е за съхранение на 80 броя снимки със стандартен размер 10 х 15 см.

Не се заблуждавайте, албумите не са отживелица, макар днес да съхраняваме повечето си снимки в паметта на различни устройства и приложения за съхранение. Нищо не може да се сравни с фотографията, отпечатана на хартия. Снимките на хартиен носител са физическото измерение на нашите спомени, които можем винаги да докоснем, без да се притесняваме от капризите на високите технологии.

Сходни артикули
×
×
×
×
×
×
×
Пиши ни
Обади се